ειδήσεις

Η ΜSI με gaming notebooks

14/1/2010
H MSI ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα notebook, τα GX640 και GX740, τα οποία δίνουν στους gamers τη δυνατότητα να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια ενώ είναι καθ' οδόν. Εκτός αυτών ο κατασκευαστής παρουσίασε τέσσερα επιπλέον notebooks σχεδιασμένα για τη ψυχαγωγία και για όσους δίνουν σημασία στο προσιτό κόστος.
Με τα GX640 (16") και GX740 (17") η MSI εμπλουτίζει τη σειρά των notebooks της για gamers. Και τα δύο είναι εξοπλισμένα με έναν επεξεργαστή Core i5 και μια κάρτα γραφικών της σειράς ATI Mobility Radeon HD 5800 (1GB Video RAM). Για τον ήχο φροντίζουν πέντε ενσωματωμένα αλουμινένια ηχεία. Στον υπόλοιπο εξοπλισμό θα βρείτε τα n-WLAN, eSATA, μια Webcam με μικρόφωνο, έξοδο HDMI και ένα για gamers βελτιστοποιημένο πληκτρολόγιο με ξεχωριστό num pad.
MSI GE600 & GE700
H ΜSI "φρεσκάρισε" και τη σειρά entertaintment με το 16ίντσο GE600 και το 17ίντσο GE700. Και σε αυτά θα βρείτε τους νέους επεξεργαστές Core της Intel, χειριστήρια ευαίσθητα στην αφή, ένα σύστημα ηχείων με subwoofer και την πρόσθετη υποστήριξη της τεχνολογίας 3D Boost. Αυτή επιτρέπει τη μετάβαση από την ενσωματωμένη, χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, κάρτα γραφικών σε μια πιο ισχυρή κάρτα γραφικών ATI Mobility Radeon.
MSI CR620 & CR720
Για όσους δεν έχουν πολλά λεφτά για να χαλάσουν απευθύνονται τα μοντέλα της σειράς C ( βασισμένα στην πλατφόρμα Calpella της Intel): ήτοι τα CR620 (15,6") και CR720 (17,3"). Αυτά θα κυκλοφορήσουν σε εκδόσεις με τους Core i5 και Core i3. Η MSI τονίζει σε αυτά τα notebooks τα "λαστιχένια" πλήκτρα, το Eco engine με μια χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και την έξοδο HDMI.

About Freegr network

Από το Blogger.