ειδήσεις

Windows 8: 1η Ιουλίου 2011 η RTM

Ένας πρώην εργαζόμενος της Microsoft δημοσίευσε στο blog του ένα PDF το οποίο, όπως αναφέρει το 'MA-Config', περιλαμβάνοντας λεπτομερείς πληροφορίες σχειτκά με το χρονοδιάγραμμα της Microsoft σχετικά με τα Windows "8", το Office "2012" και τα Windows Server "2012".
Στο αρχείο PDF περιέχονται, στη μορφή πίνακα, οι ημερομηνίες κυκλοφορίας των εκδόσεων RTM από τα προαναφερόμενα προγράμματα. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία τα Windows "8" θα φτάσουν στην έκδοση RTM (Release-To-Manufacturing) την 1η Ιουλίου 2011.Από εκείνη την ημέρα και μετά θα ξεκινήσει η διάθεση τους στους κατασκευαστές hardware.
Επιπλέον η ημερομηνία κυκλοφορίας της RΤΜ για τα Windows Server 2012 και Office 2012 θα είναι η 2 Ιουλίου 2012. Οι κύκλοι υποστήριξης των νέων προϊόντων θα είναι, ως είθισται, δεκάχρονοι. Τα πρώτα πέντε χρόνια η Microsoft θα προσφέρει mainstream υποστήριξη, ενώ τα επόμενα χρόνια θα προσφέρεται διευρυμένη υποστήριξη επί πληρωμής.
Οι προαναφερόμενες ημερομηνίες βασίζονται στο εσωτερικό σχεδιασμό της Microsoft. Τέλος στο αρχείο PDF που αναφέρει τις ημερομηνίες υπάρχουν υποδείξεις για μια πιθανή αλλαγή των ημερομηνιών.

About Freegr network

Από το Blogger.