ειδήσεις

Νέες digital cameras από τη Samsung

Η Samsung παρουσίασε νέες φωτογραφικές μηχανές, υποσχόμενη εντυπωσιακά χαρακτηριστικά προηγμένης τεχνολογίας και ασυναγώνιστη κομψότητα. Στην «ψηφιακή οικογένεια» της Samsung προστίθενται οι υψηλής αισθητικής ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ST5500 και ST5000, οι νέες PL150 και PL100 της σειράς 2View με διπλή οθόνη, ενώ τα μοντέλα ES70 και ES65 εμπλουτίζουν τη δημοφιλή σειρά ΕS.
Οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές ST5500 και ST5000 14,2MP διακρίνονται για τον καλαίσθητο σχεδιασμό τους, καθώς είναι κατασκευασμένες με τεχνολογία hydroforming που καθιστά τα σώματα τους ελαφρύτερα και πιο αρμονικά, ενώ το σχέδιο του εντυπωσιακού φακού Schneider – KREUZNACH είναι εμπνευσμένο από την καθρεπτική γραφή του Leonardo da Vinci.
Η βραβευμένη φέτος με CES Innovation Award φωτογραφική μηχανή ST5500 διαθέτει μία εντυπωσιακή οθόνη αφής WVGA AMOLED 3,7 ιντσών και παρέχει στον χρήστη μεγάλη ελευθερία μεταφοράς περιεχομένου χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα της, που περιλαμβάνει Bluetooth 2.0, Wi-Fi και DLNA. Χάρη στο 7x οπτικό ζουμ στον πανίσχυρο φακό, την τεχνολογία Dual Image Stabilization και πληθώρα «έξυπνων» εφαρμογών όπως το Smart Auto 2.0, οι δύο ψηφιακές μηχανές προσφέρουν ασυναγώνιστη ποιότητα λήψης.
Η προσθήκη των PL150 και PL100 στη σειρά 2View με οθόνη στη μπροστινή και πίσω όψη της συσκευής, διευρύνει τη γκάμα της Samsung με δύο φωτογραφικές μηχανές στα 12,2MP. Χάρη στη μπροστινή οθόνη 1,5 ιντσών, ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να τραβάει προσωπικά πορτρέτα με ακρίβεια και να συμμετέχει στις ομαδικές φωτογραφίες.
Τα δύο νέα μοντέλα προσφέρουν αναβαθμισμένες τις δημοφιλείς εφαρμογές της σειράς 2View, όπως το Children mode – που αιχμαλωτίζει την προσοχή των παιδιών για τέλειες λήψεις, το Self-Timer και το Auto Smart (Still & Movie). Παράλληλα, ο σχεδιασμός των δύο συσκευών τοποθετεί το πίσω μέρος τους σε γωνία εφτά μοιρών, ενώ η PL150 χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο φινίρισμα της
Τα νέα μοντέλα ES70 12,2MP και ES65 10,2MP, με οθόνη LCD 2,7 και 2,5 ιντσών αντίστοιχα, διαθέτουν υψηλής ποιότητας ευρυγώνιο φακό 27mm με 5x οπτικό ζουμ και ενσωματώνουν την προηγμένη τεχνολογία Digital Image Stabilisation για φωτογραφίες εξαιρετικής σταθερότητας και ακρίβειας.

About Freegr network

Από το Blogger.