ειδήσεις

Αsus Rampage III Extreme: σπάζοντας τα όρια

H ASUS παρουσίασε το τελευταίο μέλος της σειράς motherboard υψηλών επιδόσεων Republic of Gamers: ονομάζεται Rampage III Extreme και υπόσχεται να συντρίψει τα παγκόσμια ρεκόρ επιδόσεων. Εξοπλισμένο με το chipset X58/ICH10R της Intel, υποστηρίζοντας, στην έκδοση LGA1366, μέχρι και εξαπύρηνους επεξεργαστές Intel, και με μια πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών που ικανοποιούν τις ανάγκες των πλέον απαιτητικών χρηστών, το συγκεκριμένο mobo φιλοδοξεί να κερδίσει τους φανατικούς της ταχύτητας.
Η χαρά του overlocker
Εδώ και χρόνια, οι σοβαροί overclockers ζητούσαν επίμονα ένα τέτοια θηριώδες motherboad. Η ASUS τους ... άκουσε κι έριξε στην αγορά τo Rampage III Extreme (R3E), το οποίο βρίθει από τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες των σκληροπυρηνικών οπαδών του tuning, προορισμένο να δημιουργήσει νέα ρεκόρ επιδόσεων. Κι όλα αυτά, κάτω από την κομψή ενδυμασία της σειράς Republic of Gamers, και με την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων ASUS.
Χάρη στο RC Bluetooth και την ενσωματωμένη λειτουργία ROG Connect μπορεί κανείς, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, να “πειράζει” το mobo του από απόσταση, εκμεταλλευόμενος πλήρως τις δυνατότητες που του παρέχει το hardware. Κι αυτό είναι μόνον ένα μέρος της εικόνας, δεδομένου ότι τo συγκεκριμένo motherboard συνοδεύει μια πληθώρα από άλλα καλούδια, όπως το εξωτικό Extreme OC Kit overclocking tool, το οποίο φέρνει την έννοια του overlocking σε μια τελείως διαφορετική διάσταση.
Επιπλέον, η λειτουργία USB BIOS Flashback επιτρέπει την άμεση διαγραφή του BIOS και την αντικατάσταση του με διαφορετικό κώδικα (flashing), ό,τι το καλύτερο δηλαδή αν θέλουμε να πετύχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας περισσότερες από μία κάρτες γραφικών, φτάνοντας μέχρι και τις τέσσερις GPU.
To R3E διαθέτει την τελευταία έκδοση του Extreme Engine Digi+, της τεχνολογίας που επιτρέπει τη διαμόρφωση της τάσης λειτουργίας, ώστε να εξασφαλίζεται σταθερότερη και πιο καθαρή παροχή ισχύος. Όλα αυτά δεν είναι παρά μια σαφής ένδειξη της δέσμευσης που αισθάνεται η ASUS αναφορικά με την καινοτομία και την διάθεση της να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών πριν τις συνειδητοποιήσουν και οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα είναι ένα που όχι μόνο υπόσχεται εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά και πολλές ώρες συναρπαστικού tweaking.
Έχει ρεύμα
Κάθε overclocker που σέβεται τον εαυτό του γνωρίζει ότι οι εντυπωσιακές επιδόσεις δεν μπορούν να επιτευχθούν, παρά μόνον εάν υπάρχει αποτελεσματική διαχείριση της ισχύος. Αυτό ακριβώς κάνει το Extreme Engine Digi+, το οποίο συνοδεύει το Rampage III Extreme. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας αναλογικών και ψηφιακών VRM, ώστε να μειωθεί ο χρόνος απόκρισης και να αυξηθεί η συνολική αξιοπιστία του mobo.
Παρομοίως, χάρη στην τεχνολογία PWM τα όρια ανοχής τoυ motherboard ανεβαίνουν, ανοίγοντας το δρόμο να δοκιμάσουμε χωρίς ρίσκο κάποιες διαφορετικές ρυθμίσεις υπερχρονισμού. Χάρη στη χρησιμοποίηση FET+ στη θέση των παραδοσιακών MOSFET, η απαγωγή θερμότητας παρουσιάζεται βελτιωμένη κατά 30 %, ενώ και η θερμική αγωγιμότητα έχει αυξηθεί κατά 40%.

About Freegr network

Από το Blogger.