ειδήσεις

Η AMD εγκαταλείπει την ονοματολογία...

Σύμφωνα με μια δημοσίευση που έκανε την εμφάνισή της στο X-bit labs, η AMD σχεδιάζει να εγκαταλείψει τα ονόματα των επεξεργαστών Sempron, Athlon και Phenom με επερχόμενα προϊόντα. Η εταιρία θα χωρίσει τους νέους επεξεργαστές σε νέες κατηγορίες της πλατφόρμας Vision δίνοντας απλά ένα όνομα και έναν αριθμό και όχι κάποιο εμπορικό σήμα.
Θα τα δούμε λεπτομερέστερα κατά την παρουσίαση των πρώτων Fusion APUs (Accelerated Processing Units). Τα Ontario και Zacate τσιπ καλούνται απλά AMD C-30, C-50, E-240 και E-350. Οι desktop APUs της AMD, Llano και Zambezi αναμένεται να χρησιμοποιούν την ίδια μέθοδο ονομασίας, με τα πρώτα να είναι μέρη της σειράς A-series και τα τελευταία τα high-end της σειράς FX-series.
Η AMD δήλωσε ότι η πλατφόρμα Brazos (η οποία περιλαμβάνει τις προαναφερόμενες Ontario και Zacate APUs) δεν θα διαθέτει κάποια ιδιαίτερη επωνυμία οπότε οι κατασκευαστές θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν εξ ολοκλήρου τα δικά τους ονόματα χωρίς να πρέπει να συμπεριλάβουν το όνομα της APU μέσα σε αυτό.

About Freegr network

Από το Blogger.