ειδήσεις

Μοναδική Sapphire HD 5570 XtendTV

Θυμίζοντάς μας την εποχή όπου οι All-in-Wonder κάρτες βρίσκονταν στην αγορά, Η Sapphire ανακοίνωσε την Radeon HD 5570 XtendTV κάρτα γραφικών που συνδυάζει Ψηφιακό δέκτη Mirics DVB-T με μια 5570 HD GPU.
Τα Χαρακτηριστικά της HD 5570 XtendTV είναι 400 επεξεργαστές stream και 1GB μνήμης GDDR5 το οποίο αντιστοιχιστεί με ένα interface 128-bit memory. Η GPU έχει χρονισμένο πυρήνα στα 650MHz ενώ παράλληλα η μνήμη δουλεύει στα 4000MHz. Η κάρτα διαθέτει μια single-slot ψήκτρα και, εκτός από την είσοδο δέκτη, έχει επιπλέον άλλες 2 εξόδους (DVI και HDMI).
Γενικότερα ο δέκτης Mirics είναι το παν, αλλά απλά ως, χάρη στων τεχνολογιών FlexiTV και FlexiStream, ο δέκτης δεν είναι μόνο σε θέση να λαμβάνει αποκωδικοποιεί τηλεοπτικό σήμα, αλλά μπορεί να το μεταδώσει και σε άλλες συσκευές μέσω του λογισμικού FlexiStream και XtendTV client. Αυτές οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά κάνουν τη Sapphire HD 5570 XtendTV μια ενδιαφέρουσα λύση για τα συστήματα HTPC. Εμείς απλώς ελπίζουμε ότι η Sapphire θα καθιερώσει παρόμοιες κάρτες οι οποίες είναι Low Profile PCB.

About Freegr network

Από το Blogger.