ειδήσεις

Πραγματικότητα η..διαδικτυωμένη κοινωνία

Ο Hans Vestberg, Πρόεδρος και CEO της Ericsson , στη σημερινή συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη δήλωσε "μόνο η φαντασία μας μπορεί να μας σταματήσει" στη δημιουργία της διαδικτυωμένης κοινωνίας, στην οποία οτιδήποτε μπορεί να επωφεληθεί από μια σύνδεση, θα συνδέεται.
κ.Vestberg δηλώνει ότι τρείς δυνάμεις ενώνονται για να θέσουν τις βάσεις της διαδικτυωμένης κοινωνίας: mobility, broadband και cloud. Για την υποστήριξη αυτών των δυνάμεων, η Ericsson δημιούργησε νέα προϊόντα και concepts και τα παρουσιάζει στο Mobile World Congress.
Συγκεκριμένα: Ericsson Device Connection Platform για εύκολη και ταχεία δημιουργία λύσεων machine-to-machine από τους παρόχους, ραδιοπρόσβαση με ενσωματωμένη κεραία - το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ετερογενούς δικτύου, IP networking portfolio και λύση PC ως υπηρεσία, που επιτρέπει στους παρόχους να συνδυάζουν λογισμικό στο «σύννεφο» σε συνδρομές κινητής επικοινωνίας για καταναλωτές.
Ο Πρόεδρος και CEO τόνισε ότι η Ericsson εγκαινίασε 16 LTE δίκτυα σε 11 χώρες και 3 ηπείρους. "Δεν θα κάνουμε συμβιβασμούς στην τεχνολογική υπεροχή," δήλωσε ο κ. Vestberg. Ο Vestberg τόνισε τη σημασία της ασφάλειας των δικτύων, ειδικά με τις υπηρεσίες cloud να κατέχουν σημαντική θέση στις νέες επιχειρήσεις. "Το δίκτυο είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την επιτυχία των υπηρεσιών cloud," δήλωσε και ανακοίνωσε στρατηγική συνεργασία με την Akamai για να εξασφαλιστεί η ποιότητα των υπηρεσιών μέσω κινητών συσκευών. Ο Πρόεδρος της Akamai David Kenny παρουσιάστηκε μαζί με τον κ. Vestberg και μίλησε για τη συνεργασία που ξεκινά με κοινή δημιουργία ενός βελτιστοποιημένου δικτύου περιεχομένου σε παγκόσμια κλίμακα.
Επιπλέον, η Ericsson παρουσίασε μια σειρά λύσεων, όπως το Smart Services Router και το Radio Network Controller για να βοηθήσει τους παρόχους να βελτιώσουν την εμπειρία του τελικού χρήστη και τη χωρητικότητα σε δίκτυα IP και radio, αντίστοιχα. Ο κ. Vestberg έκανε λόγο για συνδυασμό IT και τηλεπικοινωνιών στον κλάδο ICT, στον οποίο ενισχύονται οι δυνατότητες για καινοτομία και συνεργασίες. Οι ιδέες ανταλλάσσονται online χωρίς όρια στο χρόνο ή τον τόπο και νέα επιχειρηματικά μοντέλα δοκιμάζονται συνεχώς. "Μόνο η φαντασία μας μπορεί να θέσει εμπόδια στις δυνατότητες του κλάδου ICT σε μια διαδικτυωμένη κοινωνία," δήλωσε. Πρόσφατες επιτυχίες σε υπηρεσίες ICT, σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία δημιουργούν τις προϋποθέσεις για περισσότερες επιχειρηματικές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα.

About Freegr network

Από το Blogger.