ειδήσεις

Η Ericsson προβλέπει 5 δισεκατομμύρια Mobile Broadband συνδρομητές

Η Ericsson μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες που παρέχει τεχνολογία στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, προβλέπει ότι μέχρι το 2016 οι χρήστες Mobile Broadband θα ανέρχονται σε 5 δισεκατομμύρια. Ο όγκος των διακινούμενων δεδομένων θα έχει δεκαπλασιαστεί εκείνη την περίοδο σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα.
Η σχετική ανακοίνωση "Traffic and Market Data repost" αναφέρει ότι στο κέντρο αυτής της αύξησης θα βρίσκεται το video. Σε προηγούμενη ανακοίνωση οι προβλέψεις της έλεγαν ότι μέσα στο 2011 ο αριθμός των συνδρομητών θα ξεπερνούσε το 1 δισεκατομμύριο, όμως το νούμερο αυτό υπολογίζεται στα 900 εκατομμύρια μέχρι το τέλος του έτους, από ανεξάρτητες πηγές.
Σύμφωνα με την ίδια πάντα ανακοίνωση, ο όγκος των δεδομένων θα διπλασιαστεί εντός του έτους, κάτι που οφείλεται βεβαίως στις εκπληκτικές πωλήσεις των smartphones ανά την υφήλιο. Το συνολικό traffic των smartphones έχει τριπλασιαστεί ήδη μέσα στο 2011. Άλλο ενδιαφέρον στατιστικό που προκύπτει από τη μελέτη είναι ότι οι χρήστες από μόλις το 1% του πλανήτη θα παράγουν περίπου το 60% του παγκόσμιου mobile traffic. Τα αποτελέσματα αυτά βασίζονται σε δεδομένα από 180 χώρες. pathfinder.gr

About Freegr network

Από το Blogger.