ειδήσεις

Hot offline gaming με το Dual Play της LG

Η LG Electronics φέρνει την επανάσταση στο gaming και στο παραδοσιακό παιχνίδι των δύο παικτών σε split screen, επιλύοντας ένα ζήτημα που απασχολεί πολλά χρόνια τους απανταχού φανατικούς gamers. Πλέον, η εμπειρία του παιχνιδιού μεταξύ δύο παιχτών -χωρίς τη χρήση δικτυακής σύνδεσης- σε πλήρη οθόνη γίνεται εφικτή, χάρη στην καινοτόμο και πρωτοποριακή Dual Play τεχνολογία της LG.
Έως τώρα, όσοι χρήστες επιθυμούσαν να απολαύσουν το αγαπημένο τους videogame με κάποιο φίλο τους σε μία τηλεόραση, χωρίς την αξιοποίηση των δικτυακών δυνατοτήτων, έπρεπε να συμβιβαστούν με το γνωστό split screen mode, που χώριζε τη οθόνη στα δύο, καθέτως ή οριζοντίως. Η νέα εντυπωσιακή λειτουργία Dual Play της LG, επιτρέπει σε δύο παίχτες να παρακολουθούν δύο διαφορετικές εικόνες 2D επί της οθόνης, στην ίδια τηλεόραση, την ίδια στιγμή. Το μόνο που έχει να κάνει ο κάθε χρήστης, είναι να φοράει το δικό του Cinema 3D Dual Play ζευγάρι γυαλιά την ώρα που ασχολείται με το παιχνίδι, παίζοντας σε πλήρη οθόνη, σα να χρησιμοποιούσε την τηλεόραση μόνος του.
Η πρωτοτυπία που κρύβεται πίσω από αυτό το αρκετά σημαντικό επίτευγμα για το χώρο του local gaming, βασίζεται σε μία απλή τροποποίηση της CINEMA 3D τεχνολογίας και στην «επαναστατική» αξιοποίηση των ελαφριών και άνετων γυαλιών της LG. Οι τρισδιάστατες τηλεοράσεις της LG, δημιουργούν δύο στερεοσκοπικές εικόνες οι οποίες συνθέτονται με τα CINEMA 3D γυαλιά για να αποδώσουν την εικόνα που βλέπει ο χρήστης. Ο αριστερός και ο δεξιός φακός διαθέτουν διαφορετική πόλωση, ώστε να λαμβάνουν δύο σήματα ταυτόχρονα.

About Freegr network

Από το Blogger.