ειδήσεις

HP: Nέες οθόνες και ψηφιακά συστήματα σήμανσης

Η HP ανακοίνωσε την επέκταση του χαρτοφυλακίου της με δυναμικές και προσιτές οθόνες για επαγγελματίες γραφικών, συμπεριλαμβανομένης και της πρώτης για την εταιρεία οθόνης 27 ιντσών, η οποία διαθέτει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα.
Η εταιρεία παρουσίασε επίσης τις νέες λύσεις ψηφιακής σήμανσης για επιχειρήσεις λιανικής, την HP SignagePlayer mp8200 και την πολλαπλής αφής οθόνη ψηφιακής σήμανσης LD4220tm η οποία έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τους πωλητές λιανικής να επικοινωνούν καλύτερα με τους πελάτες τους σε πολλαπλά κανάλια λιανικής πώλησης.
Στα νέα προϊόντα, περιλαμβάνονται:
Οι οθόνες Performance ZR2740w, ZR2440w και ZR2240w της HP, οι οποίες διαθέτουν IPS πάνελ οπισθοφωτισμού LED και προσφέρουν απόλυτη απόδοση σε επαγγελματίες που αναζητούν μοναδική ακρίβεια εικόνας.
Η οθόνη ψηφιακής σήμανσης της HP, που επιτρέπει στους πελάτες να αλληλεπιδρούν με τους πωλητές λιανικής με απλό και ταυτόχρονα δυναμικό τρόπο.
Το HP SignagePlayer mp8200 που διακρίνεται για την ομαλή και αξιόπιστη λειτουργία σε απαιτητικά περιβάλλοντα λιανικής πώλησης.
«Οι γραφίστες και οι επαγγελματίες κινουμένων σχεδίων και παιχνιδιών θέτουν τα όρια της τεχνολογίας της εικόνας καθημερινά για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της δουλειάς τους – και η HP ικανοποιεί πλέον τις ανάγκες τους με την πλουσιότερη μέχρι σήμερα γκάμα λύσεων», αναφέρει ο Kobi Elbaz, Director, Client Solutions, του Personal Systems Group της HP για την περιοχή της EMEA. «Η HP προσφέρει επίσης στους πελάτες της οθόνες με πλούσια εικόνα όπως και καινοτόμα και διαδικαστικά προϊόντα ψηφιακής σήμανσης τα οποία σηματοδοτούν τη νέα φάση στην οποία εισέρχεται η λιανική πώληση και οι υπηρεσίες φιλοξενίας».
ZR: IPS σε πιο λεπτό πλαίσιο
Οι τρεις νέες οθόνες της σειράς ZR της HP απευθύνονται στους επαγγελματίες του animation και του broadcasting, σε developers παιχνιδιών, σε γραφίστες για τους οποίους η απόδοση και η ποιότητα εικόνας αποτελούν προτεραιότητα. Οι οθόνες ZR2740w, ZR2440w και ZR2240w της HP διατίθενται με οπισθοφωτισμό LED και λεπτή βιομηχανική σχεδίαση, περισσότερο ζωηρά χρώματα και μειωμένο υδράργυρο.
Όλες οι οθόνες της σειράς ZR της HP διαθέτουν την τεχνολογία IPS για υπερ- ευρείες γωνίες θέασης. Προσφέρουν έως και 10 φορές μεγαλύτερη αναλογία αντίθεσης σε σύγκριση με τις τυπικές οθόνες οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία ΤΝ(1).
Η οθόνη ZR2740w της HP παράγει περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο χρώματα για ομαλή χρωματική μετάβαση η οποία εικονικά εξαφανίζει τα artifacts. Οι οθόνες ZR2440w και ZR2240w της HP διαθέτουν περισσότερα από 16.7 εκατομμύρια χρώματα.
Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν από μια γκάμα μεγεθών- 21,5, 24 και 27 ιντσών – ενώ η ανάλυση ποικίλει από 1,920 x 1080 έως 2,560 x 1,440 με τις οθόνες ZR2240w και ZR2440w να διαθέτουν αναλογία αντίθεσης 2.000.000:1(2). Και οι τρεις οθόνες έχουν φάσμα χρωμάτων sRGB. Το φάσμα χρωμάτων sRGB αποτελεί βιομηχανικό πρότυπο για web browsers, ψηφιακές μηχανές και εκτυπωτές και επίσης ταιριάζει με το φάσμα χρωμάτων Rec. 709 το οποίο χρησιμοποιείται για HDTVs και επιμέλεια βίντε

About Freegr network

Από το Blogger.