ειδήσεις

Samsung notebook 9 series: όλα τώρα!

Η Samsung Electronics παρουσιάζει το νέο Samsung Notebook 9 Series. Με βάρος μόλις 1,31 κιλά, πάχος 16,3 χιλιοστά και οθόνη 13 ιντσών, το Notebook 9 Series αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικούς χρήστες που αναζητούν άρτιο σχεδιασμό, υψηλή απόδοση και ευελιξία.
Ο νέος φορητός υπολογιστής διαθέτει τη SuperBright Plus οθόνη με 400 nit φωτεινότητα και ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων (16 εκατομμύρια χρώματα), σε μία ανθεκτική συσκευή κατασκευασμένη με τα πιο προηγμένα υλικά από ειδικό κράμα αλουμινίου duraluminum, που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή αεροσκαφών.
To Samsung Notebook 9 Series προσφέρει ζωντανή οπτική εμπειρία θέασης, κομψό σχεδιασμό και εξαιρετική απόδοση.
Compact, κομψός σχεδιασμός
To Samsung Notebook 9 Series αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο του χρήστη για εργασία από το σπίτι ή εν κινήσει, χάρη στα ανθεκτικά υλικά και την ελαφριά κατασκευή του. Ο αεροδυναμικός και συνάμα καλαίσθητος σχεδιασμός του, είναι σύμφωνος με την φιλοσοφία της εταιρείας που θέτει στο επίκεντρο την εκλεπτυσμένη κομψότητα, ενώ παράλληλα προσφέρει πρακτικότητα, καθώς το Notebook 9 Series εφαρμόζει άνετα στην παλάμη του ενός χεριού.
Εξαιρετικά ζωντανή εικόνα
Η οθόνη του Notebook 9 Series αποδεικνύει πως δε χρειάζεται να θυσιαστεί η ποιότητα της εικόνας για χάρη της φορητότητας. Πράγματι, η SuperBright Plus οθόνη, με 400 nit φωτεινότητα, δύο φορές πιο φωτεινή από τις συμβατικές οθόνες, ζωντανή αναπαραγωγή χρωμάτων (16 εκατομμύρια χρώματα) και υψηλή αναλογία αντίθεσης Super Contrast (1,300:1) αποτελεί την κορυφαία οθόνη της Samsung, προσφέροντας μία συγκλονιστική οπτική εμπειρία θέασης, είτε πρόκειται για προβολή multimedia ή gaming.
Παράλληλα, η εκπληκτική SuperBright Plus οθόνη του 9 Series Notebook προσφέρει πολλαπλή χρηστικότητα. Χρησιμοποιώντας αισθητήρες του ατμοσφαιρικού φωτός, η λειτουργία Auto Display Brightness ελέγχει τα επίπεδα φωτός στην περιοχή του φορητού υπολογιστή και προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης για να παρέχει στον χρήστη τη βέλτιστη δυνατή θέαση, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση μπαταρίας.
Την καινοτόμο τεχνολογία της Samsung συμπληρώνει το αυτόματα φωτιζόμενο πληκτρολόγιο που προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του χώρου.

About Freegr network

Από το Blogger.