ειδήσεις

Η EVGA παρουσιάζει τις δικές της X79 μητρικές

Η επόμενη γενιά μητρικών της EVGA έφτασε με την διάθεση της σειράς X79. Η νέα αυτή σειρά μητρικών περιλαμβάνει τις τελευταίες εκδόσεις των τεχνολογιών για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας, μεγαλύτερου bandwidth από τις μνήμες με πραγματική υποστήριξη για quad channel DDR3 μνήμες και την τεχνολογία Intel Turbo Boost Technology 2.0 η οποία παρέχει την δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής της ταχύτητας σε πραγματικό χρόνο και υποστήριξη έως 4-Way SLI** για την ακόμη περαιτέρω επέκταση της απόδοσης.
Επίσης διαθέτει, υψηλής απόδοσης σχεδιασμό τροφοδοσίας 12+2 PWM φάσεων, 100% POSCAP και ESR/ESL Film πυκνωτές* προσδίδοντας σταθερότερη ισχύ στο σύστημα για ακόμη καλύτερο υπερχρονισμό, ενώ παρέχονται δύο υποδοχές των 8pin για τον επεξεργαστή* οι οποίες έχουν στόχο την παροχή 600w σταθερής ισχύος σε αυτόν μέσου του υψηλής ποιότητας socket σε τρεις χρόνους*.
Οι μητρικές αυτές έχουν: δέκα USB 3.0 θύρες*, υποστήριξη SATA III/6G, πέντε PCI-E 3.0 υποδοχές, ενσωματωμένο Bluetooth*, jumpers για την απενεργοποίησης των PCI-E/DIMM και υπό γωνία υποδοχή τροφοδοσίας των 24pin για καλύτερη διαχείριση καλωδίων.

About Freegr network

Από το Blogger.