ειδήσεις

Η KFA2 έχει την κάρτα γραφικών GeForce GTX 570 MDT X4

Η KFA2 GeForce 570 MDT X4 είναι σχεδιασμένη για την απροβλημάτιστη προβολή των DirectX 11 παιχνιδιών σε ανάλυση 1080p. Η KFA2 GeForce 570 υποστηρίζει έως και τέσσερις οθόνες και το κύριο χαρακτηριστικό της είναι ότι περιλαμβάνει την λειτουργία "Virtual single monitor" η οποία διαμοιράζει μια επιφάνεια εργασίας σε τρεις οθόνες δημιουργώντας έτσι surround HD game play.
Η κάρτα διαθέτει τέσσερις DVI θύρες και επίσης μια Mini-HDMI με ψηφιακό ήχο για την χρήση της σε HDTVs. Όπως και οι GTX 560 Ti MDT X5, GTX 570 MDT X4 επιτρέπουν την σύνδεση μιας επιπλέον οθόνης για την επιφάνεια εργασίας των Windows για να χρησιμοποιηθεί σε chats, playlists, video, υποστηρίζοντας όλα τα τελευταία χαρακτηριστικά όπως DirectX11 και PhysX. Άλλο ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό της KFA2 GTX 570 MDT X4 είναι ότι διαθέτει την μηχανή KFA2 HT-Engine, το πρώτο KFA2 τσιπ το διαχειρίζεται, ελέγχει, παρακολουθεί και υπερχρονίζει την κάρτα γραφικών.
Η HT-Engine περιλαμβάνει το Power Meter για την προβολή της πλήρους κατάστασης της κάρτας και την κατανάλωση της οθόνης, τις ρυθμίσεις τάσης για extreme υπερχρονισμό και Dual Bios.
Επιπλέον, η KFA2 συνοδεύεται από το νέο λογισμικό της KFA2, EZY Display Setting Management για την παραμετροποίηση και την διαχείριση των οθονών και των παραθύρων, με ένα απλό κλικ του ποντικιού.

About Freegr network

Από το Blogger.