ειδήσεις

ASRock X79 motherboard Fatal1ty Champion και Extreme11

H ASRock παρουσίασε δυο νεα high-end motherboard που αποτελούν υλοποίηση του X79 chipset πρόσφατα, τα Fatal1ty Champion και Extreme11.
Ξεκινώντας με το Fatal1ty Champion, που οπως αντιλαμβάνεστε απο το ονομα αποτελεί μια μητρική που απευθύνεται στους gamers. Η μητρική αποτελεί ουσιαστικά μια ανανέωση των υπαρχόντων Χ79 μητρικών και περιλαμβάνει αναβαθμίσεις όπως η χρήση του Core3D audio processor της Creative Sound το οποίο περιλαμβάνει το Scout Mode το οποίο παρέχει στον χρήστη καλύτερες δυνατότητες αντίληψης των εχθρών (σε παιχνίδια FPS) πιθανώς λόγο του καλύτερου audio positioning support που χρησιμοποιεί σε σχέση με φθηνότερα audio codecs. Επίσης περιλαμβάνει υποστήριξη quad-SLI.
To Extreme11 από την πλευρά του δεν είναι απλά μια μικρή αναβάθμιση του X7
9. Καταρχάς είναι ένα από τα μεγαλύτερα motherboards που έχει κατασκευάσει ποτέ η ASRock. Ξεκινώντας, έχουμε 14 onboard SATA 3.0 υποδοχές και το εκπληκτικό είναι ότι 8 από αυτές υποστηρίζουν πρωτόκολλο SAS 3.0 μέσω ενός ελεγκτή LSI SAS2308. Επιπλέον, η ASRock συμπεριέλαβε όχι ένα, αλλά δυο PCI Express 3.0 PLX γέφυρες, ώστε να δώσει τεράστιες δυνατότητες από πλευράς bandwidth στην Extreme11. Εκτός της υποστήριξης AMD CrossFireX και NVIDIA quad-SLI, είναι η πρώτη μητρική που υποστηρίζει τέτοια setup αλλά κάθε υποδοχή τρέχει σε x16 ηλεκτρονικά. Αν και οι περισσότεροι θα υποστηρίξουν ότι η διάφορα μεταξύ x8 και x16 δεν είναι καν άξια αναφοράς, αυτό που θα πούμε εμείς είναι από την στιγμή που πληρώνουμε για την Ferrari των μητρικών why the hell not? Τέλος, στα χαρακτηριστικά συμπεριλαμβάνονται Creative Sound Core3D audio processing, USB 3.0 τόσο στην πίσω πλευρά της μητρικής αλλά και στο μπροστινό panel.

About Freegr network

Από το Blogger.