ειδήσεις

H Toshiba παρουσιάζει νέες τηλεοράσεις για το 2012

Η Toshiba Europe GmbH παρουσίασε τις νέες σειρές τηλεοράσεων, με κομψό σχεδιασμό, απαράμιλλη ποιότητα εικόνας και ενισχυμένες διασυνδέσεις για δυνατή ψηφιακή διασκέδαση. Υπολογίζοντας τις ανάγκες των καταναλωτών πολυμέσων, η Toshiba παρουσίασε τις τελευταίες προσθήκες στις σειρές LED, Full HD 3D σειρές και LCD τηλεοράσεις, η καθεμία με ενισχυμένα χαρακτηριστικά και τεχνολογία για να διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή εμπειρία τηλεθέασης.
Η Toshiba παρουσιάζει τις νέες σειρές 2012 LED τηλεοράσεων
Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) μέχρι 80cm (32”)*. Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η τεχνολογία LED backlight της σειράς DL933/934 συνεπάγεται όχι μόνο λεπτό σχεδιασμό αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και μοναδική ποιότητα εικόνας. Τα μαύρα (DL933) ή λευκά* (DL934) μοντέλα της σειράς διαθέτουν θύρες HDMI και USB connector καθώς επίσης και Dual-Tuner (DVB-T and DVB-C). Η νέα σειρά DL933/934 θα διατίθεται στην Ευρώπη το δεύτερο τρίμηνο του 2012.
Πολλαπλές διασυνδέσεις για ενισχυμένη διασκέδαση
Η σειρά DL διαθέτει δύο θύρες HDMI και μία USB. Οι θύρες HDMI επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέσουν κονσόλες παιχνιδιών ή Blu-ray player. Η θύρα USB επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με HDD, κάμερα ή smartphone για να δείτε βίντεο ή εικόνες ή να ακούσετε μουσική μέσω ηχείων με Dolby® Digital Plus. Η ποιότητα εικόνας ενισχύεται με τεχνολογία 100 Active Motion & Resolution (AMR) ππου ενισχύει την τηλεοπτική εμπειρία κυρίως όταν παρακολουθεί κανείς αθλητικά ή ταινίες δράσης.
HD ποιότητα και συμπαγής σχεδιασμός
Η σειρά DL συνδυάζει την εξοικονόμηση χώρου λόγω του ενσωματωμένου DVD player με προηγμένη τεχνολογία για απαράμιλλη ποιότητα εικόνας. Οι θύρες USB και HDMI επιτρέπουν τη σύνδεση με εξωτερικές συσκευές εικόνας και ήχου ή με PC για να παρακολουθείτε ταινίες και να παίζετε παιχνίδια. Η τεχνολογία LED backlight καθιστά τα προϊόντα της σειράς ιδανικά για συμπληρωματικές τηλεοράσεις στην κρεβατοκάμαρα, τον ξενώνα, την κουζίνα ή ένα φοιτητικό δωμάτιο.
Ενσωματωμένο DVD player με πολλά ταλέντα
Το ενσωματωμένο DVD player κάνει τη σειρά DL ξεχωριστή εξοικονομώντας χώρο. Η εσοχή DVD βρίσκεται στην άκρη της τηλεόρασης καθιστώντας εύκολη την πρόσβαση. Εκτός από τα DVD, τα μοντέλα της σειράς μπορούν να αναπαράγουν ταινίες DivX και and MP3 μουσικά αρχεία ή φωτογραφίες JPEG. Όλες οι λειτουργίες μπορούν να πραγματοποιηθούν με το τηλεχειριστήριο.
EL και HL διαθέτουν λεπτό σχεδιασμό, δυνατή ποιότητα εικόνας και επαρκής συνδέσεις για ενισχυμένη εμπειρία
Η Toshiba EL 933/934 διατίθεται σε τέσσερα μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) έως 80cm (32”). Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready. Η Toshiba HL933 διατίθεται με οθόνη 80cm (32”) ή 102cm (40”) ενώ και οι δύο είναι Full HD τηλεοράσεις με ανάλυση 1920 x 1080. Χάρις την τεχνολογία LED backlighting, όλα τα προϊόντα EL933/934 και Toshiba HL933 δεν είναι απλώς πολύ λεπτά σε σχεδιασμό αλλά εξοικονομούν και ενέργεια.
Τα προϊόντα 66cm (26”) και 80cm (32”) EL933 & 934 επίσης HL παρέχουν πρωτοποριακό σχεδιασμό που επιτρέπει στην τηλεόραση να προσαρμόζεται ιδανικά στο χώρο . Σε μαύρο (EL933, HL933) ή λευκό χρώμα (EL934)* όλα τα μοντέλα της σειράς διαθέτουν δύο θύρες HDMI και USB connectοr καθώς επίσης Dual-Tuner (DVB-T και DVB-C).
Σειρά DL
Οι LED τηλεοράσεις της σειράς με ενσωματωμένο DVD player κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθόνης από 47cm (19”) μέχρι 80cm (32”)*. Το μοντέλο 58cm (23”) είναι Full HD TV, ενώ τα υπόλοιπα τρία είναι HD ready
Full HD Smart TV RL933
Η RL933 διαθέτει Full HD, 1920 x 1080p ανάλυση και προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο πολυμέσων μέσω του Διαδικτύου. Με κομψή εμφάνιση στην οποία κυριαρχεί ο λεπτός σχεδιασμός και το μαύρο χρώμα, η RL933 κυκλοφορεί σε μεγέθη 58cm (23”), 80cm (32”) και 102cm (40”). Η τεχνολογία LED backlight καθιστά την RL933 πολύ λεπτή στο σχεδιασμό και ενεργειακά αποδοτική.
Μπείτε στον κόσμο της online τηλεόρασης
«H Toshiba έχει αναπτύξει μια ευρεία γκάμα Smart TVs», δήλωσε ο κ. Andy Bass, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων και Marketing της Toshiba Europe GmbH. «Όλο και περισσότεροι θεατές θέλουν να έχουν πρόσβαση σε online περιεχόμενο μέσω της τηλεόρασής τους και η οικονομική RL933 μπορεί να τους εισάγει ιδανικά στον κόσμο των Smart TVs. Προσφέρει επίσης Full HD ποιότητα εικόνας και εύκολη πρόσβαση σε περιεχόμενο μέσω του Toshiba Places»¨.

About Freegr network

Από το Blogger.