ειδήσεις

Η πρώτη μητρική παγκοσμίως με MVP HyperFormance

Αδιαμφισβήτητα, το διαμάντι των ASRock AMD oriented motherboards ήταν η Pro4/MVP. Η Ταϊβανέζικη εταιρεία επέλεξε την CeBIT για να παρουσιάσει για πρώτη φορά την εν λόγω μητρική και παρόλο που δεν την συμπεριέλαβε στις Performance επιλογές, είχε ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση. Να σας δώσω ένα γρήγορο παράδειγμα; Είδαμε μπροστά μας αντιπρόσωπο από μεγάλο Γερμανικό reseller να εκφράζει το ενδιαφέρον του για την Pro4/MVP στον υπεύθυνο πωλήσεων και έπειτα να καταφεύγουν μαζί στα meeting rooms για να κλείσουν το deal.
Πάμε να δούμε τώρα και τους λόγους για τους οποίους συναίβει το παραπάνω γεγονός. Η ASRock Pro4/MVP αντιπροσωπεύει την πρώτη AMD μητρική παγκοσμίως που φέρει την τεχνολογία Lucid Virtu Universal MVP! Επιτρέπει στους gamers να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα των λειτουργειών HyperFormance & Virtual Vsync για να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο boost στις επιδόσεις.
Το HyperFormance υποστηρίζεται τόσο από NVIDIA όσο και AMD κάρτες γραφικών και υπόσχεται να αυξήσει τις graphics επιδόσεις ενός AMD Llano συστήματος κατά 30 με 70%. Φυσικά η ASRock δεν θα διέδιδε τέτοια πράγματα αν ήταν αερολογίες, για αυτό και επιχειρηματολόγησε τις υποσχέσεις της. Τα AMD Llano συστήματα πάσχουν από performance drops σε παιχνίδια και 3D Benchmarks γιατί δεν έχουν την δυναμική να υποστηρίξουν μεγάλες ανεξάρτητες κάρτες γραφικών. Έτσι λοιπόν, το score που βγάζει μια ενσωματωμένη Llano κάρτα γραφικών στο 3DMark 11 είναι X311. Αν απλά βάλει ο χρήστης πάνω μια GTX 560 και δώσει σήμα απ' αυτή (απενεργοποιώντας την integrated) θα βγάλει X1501 score. Ενεργοποιώντας κατόπιν την τεχνολογία Virtu HyperFormance, το score σκαρφαλώνει στα X2118, δηλαδή αυξάνεται κατά 42%.

About Freegr network

Από το Blogger.