ειδήσεις

Samsung Series 7 Smart Station & HDTV Monitor

Βασιζόμενη στην επιτυχία του Central Station της Samsung, η δεύτερη γενιά Series 7 Smart Station αποτελεί τόσο μια HD οθόνη, όσο και ένα ασύρματο docking station. Το νέο Smart Station συγχρονίζεται εύκολα με πολλαπλές συσκευές, όπως κινητά τηλέφωνα, φορητούς υπολογιστές, περιφερειακά συστήματα, δίκτυα και AV, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν πολλαπλές εργασίες εν κινήσει. Το νέο Smart Station διατίθεται σε 24 και 27 ίντσες οθόνης και διαθέτει το Mobile High Definition Link (MHL), καθιστώντας εφικτό οι χρήστες να προβάλουν το περιεχόμενο των MHL-συμβατών smartphones και ταμπλετών σε μια πολύ μεγαλύτερη οθόνη, με το πλεονέκτημα του ενσωματωμένου στερεοφωνικού ήχου.
Ένα μοναδικό, αυτόματο, ενσωματωμένο λογισμικό ανίχνευσης, το οποίο λειτουργεί ασύρματα, μπορεί να εντοπίσει εξοπλισμένους φορητούς υπολογιστές με USB, ενώ βρίσκονται σε ακτίνα 1,5 μέτρων. Επιπλέον, η νέα λειτουργία Mobile Control επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν ταυτόχρονα σε μία ταμπλέτα ή ένα smartphone, δίνοντάς τους τον έλεγχο της κινητής τους συσκευής, χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό ποντίκι και το πληκτρολόγιο. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν μεταξύ του φορητού υπολογιστή και του smartphone τους για να απαντήσουν στα εισερχόμενα μηνύματα SMS ή τις ειδοποιήσεις τους και να πραγματοποιήσουν τις περίπλοκες εργασίες στο φορητό υπολογιστή τους μέσα σε δευτερόλεπτα. Το Series 7 Smart Station διαθέτει κομψό, απλοποιημένο σχεδιασμό με ευρεία γωνία θέασης και μία βάση με τοποθετημένες τις θύρες σύνδεσης για ελαχιστοποίηση της ακαταστασίας.
Με τρεις θύρες USB (δύο USB 3.0 και μία USB 2.0) για τη σύνδεση περιφερειακών συστημάτων, το Series 7 Smart Station παρέχει γρήγορη και ευέλικτη μεταφορά δεδομένων και υψηλή συνδεσιμότητα. Οι θύρες εναρμονίζονται στη βάση της οθόνης για εύκολη πρόσβαση. Ακόμα, το Series 7 Smart Station περιλαμβάνει συνδεσιμότητα HDMI, επιτρέποντας στους χρήστες να συνδέσουν Blu-ray player, αποκωδικοποιητές ή συσκευές παιχνιδιών, προκειμένου να αξιοποιήσουν πλήρως τη 1080p LED backlit οθόνη. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν τον ήχο μέσω ενσωματωμένων ηχείων ή εξωτερικών ηχείων, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν μέσω της θύρας ήχου.

About Freegr network

Από το Blogger.