ειδήσεις

Φθηνό mobile Ιnternet για τους φοιτητές

Αθήνα: Στο πλαίσιο των προσπαθειών στήριξης της ακαδημαϊκής κοινότητας, το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ) ανακοίνωσε ότι προσφέρει στους φοιτητές και το προσωπικό των ελληνικών πανεπιστημίων και ΤΕΙ τη δυνατότητα απόκτησης κινητής σύνδεσης 3G στο Διαδίκτυο με προνομιακούς όρους. Συγκεκριμένα, το ΕΔΕΤ διαθέτει από φέτος το «University Mobile Internet», ένα πακέτο mobile Internet με όριο τα 4 Gigabyte στην τιμή των 4,74 ευρώ το μήνα. 
Το πακέτο παρέχεται σε συνεργασία με τη Vodafone, η οποία επιλέχθηκε έπειτα από ανοικτό διεθνή διαγωνισμό που διενήργησε η ΕΔΕΤ Α.Ε.  Για τους φοιτητές, η διαδικασία ταυτοποίησης πραγματοποιείται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας και για το προσωπικό Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με την επίδειξη αντιγράφου μισθοδοσίας ή βεβαίωσης από το οικείο ίδρυμα. 

About Freegr network

1 Post a Comment:

Unknown είπε...

Η αλήθεια είναι πως η φοιτητική κοινότητα χρειαζόταν κάποιες διευκολύνσεις για το mobile internet (με δεδομένο ότι μειώνεται η διάθεση συγγραμάτων στα Πανεπιστήμια). Από την άλλη η vodafone, πολύ σωστά έχει στρέψει την προσόχη της προς το mobile internet και προχωρεί στις ανάλογες κινήσεις, αναφορικά με ζητήματα ποιότητας αλλά και οικονομίας.

Από το Blogger.