ειδήσεις

Νέα γενιά SD καρτών από την Toshiba ενσωματώνουν mobile DRM


Η Toshiba ανακοίνωσε νέες microSDHC κάρτες μνήμης που ενσωματώνουν την τεχνολογία SeeQVault, ένα σύστημα DRM για φορητές συσκευές, που υποστηρίζεται από την Panasonic, τη Samsung και τηνSony.
Η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να κάνει αμφίδρομη πιστοποίηση χρησιμοποιώντας δύο μηχανισμούς και μπορεί να ενσωματωθεί σε κάρτες μνήμης flash αλλά και σε συσκευές.
Σύμφωνα με την Toshiba, μία κάρτα με τεχνολογία SeeQVault οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο πιο πρόσφατο ψηφιακό περιεχόμενο και την ελευθερία να το απολαύσουν σε διαφορετικές συσκευές, από ένα smartphone ή ένα tablet έως και σε μία τηλεόραση.
Το πρότυπο DRM που χρησιμοποιούν οι νέες κάρτες της Toshiba, λειτουργεί με παρόμοιο τρόπο με αυτό που υπάρχει στα DVD και τα Blu-Ray, όπου οι ταινίες συνδέονται με τα φυσικά μέσα και δεν μπορούν, θεωρητικά πάντα, να αντιγραφούν.
Στόχος είναι να συμβεί κάτι ανάλογο και σε όσους χρησιμοποιήσουν μια τέτοια κάρτα μνήμης συσκευή. Οι χρήστες θα απολαμβάνουν το περιεχόμενο όπου θέλουν αλλά δε θα μπορούν να το αντιγράψουν.
Η Toshiba θα κυκλοφορήσει στην αγορά έως στο τέλος Μαρτίου δύο μοντέλαmicroSD, ένα με χωρητικότητα 16GB και ένα με 32GB, με ρυθμούς ανάγνωσης καιεγγραφής έως 40MB/s και 20MB/s αντίστοιχα και για τα δύο μοντέλα. pathfinder.

About Freegr network

Από το Blogger.