ειδήσεις

Ένα νέο VERO tablet έρχεται στην ελληνική αγορά


Το νέο μέλος της επιτυχημένης σειράς Vero tabletsΑ8849 κυκλοφορεί σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίωνμε διπύρηνο επεξεργαστή και IPS οθόνη αφής 8 ιντσών.
Το νέο Vero Tablet Α8849 8" συνδυάζει ιδανικά φορητότητα, χρηστικότητα, ποιότητα και επιδόσεις. Το μέγεθος του αλλά και το μικρό του βάρος (μόλις 456 γραμμάρια) το καθιστούν ιδανικό ώστε να μεταφέρεται εύκολα παντού ενώ σε συνδυασμό με το 4:3 format της οθόνης του, παραμένει ιδιαίτερα λειτουργικό.Η περιήγηση στο διαδίκτυο, η επαφή με φίλους στα δημοφιλή social networks, το gaming, η ανάγνωση e-books και η αναπαραγωγή video από το YouTubeείναι μόνο λίγες από τις πολλές δυνατότητες που παρέχει το Vero A8849 8"!
Η Capacitive MultiTouch οθόνη του τεχνολογίας IPS διακρίνεται για την πιστότητα των χρωμάτων της και δημιουργεί ένα πραγματικά ξεκούραστο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας το οποίο δεν κουράζει ακόμη και αν η θέαση είναι υπό γωνία -καθώς η τεχνολογία IPS προσφέρει μοναδική πιστότητα απεικόνισης από όποια γωνία και αν κοιτάζει ο χρήστης την οθόνη. Η οθόνηπροστατεύεται από γυάλινη επιφάνεια η οποία προσφέρει μέγιστη προστασία από μικροεπαφές που προκαλούν σημάδια. Το Tablet διαθέτει G-Sensor για αυτόματη περιστροφή της επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με τον τρόπο που κραάτε η συσκευή. Η ποιοτική κατασκευή του Vero A8849 8" ολοκληρώνεται από την πίσω όψη η οποία είναι κατασκευασμένη από αλουμίνιο.
Διαθέτει 2 κάμερες, ιδανικές είτε για video-κλήσεις με φίλους και συγγενείς, είτε για λήψη φωτογραφιών ή video. Έχει αποθηκευτικό χώρο 16GB, ο οποίος μπορεί να αναβαθμιστεί με μια micro SD κάρτα με επιπλέον 32GB, ώστε να αποθηκεύονται ακόμη περισσότερα τραγούδια, βίντεο και φωτογραφίες. Βασίζεται στον επεξεργαστή Dual Core Cortex A9 (Amlogic 8726-MX) 1.5GHz (με μεταβαλλόμενη συχνότητα λειτουργίας - για μέγιστη οικονομία της μπαταρίας) ο οποίος διακρίνεται για τις κορυφαίες επιδόσεις του. Επιπρόσθετα ενσωματώνεικάρτα γραφικών Dual Core Mali 400. Η μνήμη του συστήματος είναι τεχνολογίας DDR3 και ανέρχεται στο 1GB.

About Freegr network

Από το Blogger.