τεχνολογία

ASUS ROG Heaven πολύ ψηλά...

Τα τελευταία χρόνια η σειρά Republic of Gamers εμπλουτιστεί με πολλά νέα προϊόντα αλλά θα αρχίσουμε την περιήγηση μας από τα πιο κλασσικά κομμάτια της σειράς, τις μητρικές Republic of Gamers.
Για την κυκλοφορία των νεώτερων επεξεργαστών από την Intel, Haswell, η Asus προσφέρει μία πλήρη σειρά μητρικών με κυρίαρχο μοντέλο την απόλυτη Maximus VI Extreme που έχει σχεδιαστεί να σπάσει όλα τα ρεκόρ overclocking και έρχεται με υποστήριξη 3-way και 4-way SLI, gigabit Ethernet, δέκα SATA 6 Gb/s και πάρα πολλές επιλογές για το overclocking. Συνεχίζουμε με την Maximus VI Formula, την απόλυτη gaming μητρική που έρχεται με το ROG Armor κάλυμμα και ένα ειδικό backplate που βελτιώνει την ψύξη του συστήματος. Παράλληλα προσφέρει και τον CrossChill σχεδιασμό της εταιρίας με τόσο υδρόψυξης όσο και αερόψυξης στο κύκλωμα τροφοδοσίας. Τέλος τα χαρακτηριστικά της περιλαμβάνουν το Extreme Engine Digi+ III κύκλωμα τροφοδοσίας, μία mPCIe Combo II υποδοχή με υποστήριξη Wi-Fi και Bluetooth 4.0 και κάρτα ήχου SupremeFX. Για πιο προσγειωμένα συστήματα υπάρχει η Maximus VI Hero με υποστήριξη για τρία PCI-Express 3.0 x16, οχτώ SATA 6 Gb/s και SupremeFX audio. Ακόμα έχουμε την Maximus VI Gene σε διαστάσεις mini-ATX αλλά χωρίς να της λείπει τίποτα από τις δυνατότητες των μεγαλύτερων μητρικών και τέλος βλέπουμε την Maximus VI Impact, την πρώτη Mini-ITX ROG μητρική για όσους θέλουν επιδόσεις με μικρό μέγεθος.
Στις κάρτες γραφικών το μοντέλο που κεντρίζει τα βλέμματα είναι το ROG Poseidon, μία κάρτα γραφικών που βασίζεται στην νέα σειρά GeForce GTX 700 από την NVIDIA και έρχεται με έναν υβριδικό σχεδιασμό ψύξης καθώς υπάρχει τόσο η δυνατότητα υδρόψυξης όσο και αερόψυξης.
Στα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς ROG βρίσκουμε τα ακουστικά Orion που έρχονται με υποστήριξη για τις κονσόλες παιχνιδιών και διαθέτουν μαγνήτες νεοδημίου 50mm. Ακόμα παρουσιάστηκε το νέο ποντίκι της εταιρίας το ROG GX1000 με αισθητήρα laser, δυνατότητα λειτουργίας μέχρι τα 8200dpi και έξι προγραμματιζόμενα κουμπιά. Παράλληλα υπάρχουν στο περίπτερο της ASUS το RAIDR Express, ένας SSD δίσκος με υποστήριξη PCI-express και εσωτερική συνδεσμολογία RAID, οι κάρτες ήχου Xonar Phoebus Solo & Xonar U7 καθώς και το OC Panel που συνδέεται με την Maximus VI Extreme για μεγαλύτερη ευκολία στο overclocking. Τέλος βλέπουμε και το Tytan CG8890, έναν πλήρη υπολογιστή που έρχεται με επεξεργαστή Intel Core i7-3960X και κάρτα γραφικών Geforce GTX690.

About Freegr network

Από το Blogger.