τεχνολογία

Devolo: με το WiFi στον κηπο

To γρήγορο Internet είναι γεγονός, ωστόσο τις περισσότερες φορές υπάρχει περιορισμός και ογκοχρέωση, ειδικά σε συνδέσεις Internet για Smartphones και Tablets. Η συνεχή και χωρίς περιορισμούς σύνδεση στο Ιnternet, σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους, αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας. Όσοι κάνουν εντατική χρήση του tablet τους συχνά εξαντλούν τα όρια της σύνδεσής τους με αποτέλεσμα πολλές φορές να πρέπει να σερφάρουν στο τέλος του μήνα, με ρυθμούς «χελώνας».
Ωστόσο στο σπίτι γλιτώνει κανείς την ογκοχρέωση χάρη στη χρήση του Wi-Fi, ενώ όλοι, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες θέλουμε να είμαστε με τους φορητούς υπολογιστές, τα smartphones και τα tablets μας στην ύπαιθρο, είτε πρόκειται για την βεράντα μας, είτε για τον κήπο. Τις περισσότερες φορές όμως το ασύρματο δίκτυο περιορίζεται σε εσωτερικούς χώρους. Η λύση για ασύρματο δίκτυο παντού, εντός και εκτός σπιτιού, έρχεται με το devolo dLAN 500 WiFi. Αρκεί μία απλή σύνδεση των devolo Wi-Fi Hot Spots σε μια πρίζα κοντά στο εξωτερικό σημείο που θέλουμε να έχουμε πρόσβαση και ήδη έχουμε ένα λειτουργικό ασύρματο δίκτυο στον κήπο! Είτε θέλουμε να παρακολουθούμε ειδήσεις, τηλεοπτικές εκπομπές, τους φίλους μας στο Facebook, ένα online forum, ή και το πιο προφανές, να θέλουμε να δουλέψουμε στον καθαρό αέρα και στο όμορφο περιβάλλον του κήπου μας, υπάρχουν πολλοί λόγοι για να βρίσκεται κανείς έξω και πάντα συνδεδεμένος.
Όλοι λοιπόν οι λάτρεις των εξωτερικών χώρων έχουν πλέον τον τρόπο να εκμεταλλεύονται το οικιακό ασύρματο δίκτυο στο smartphone, το tablet και στο notebook, αφού η devolo καλύπτει το μεγάλο κενό που υπήρχε στον τομέα αυτό με μία μικρή αλλά πολύ έξυπνη ασύρματη λύση. Το devolo dLAN 500 WiFi φέρνει στη στιγμή καλύτερη ασύρματη λήψη στον κήπο, ή τη βεράντα.

About Freegr network

Από το Blogger.