ειδήσεις

Corsair - Λύσεις για όλες τις ανάγκες μας

Από μια τόσο μεγάλη έκθεση σαν την Computex 2013 δεν θα μπορούσε να λείπει και ένας τόσο γνωστός κατασκευαστής ποιοτικών περιφερειακών όπως η Corsair. Η εταιρία πήγε λοιπόν πλήρως εξοπλισμένη στην έκθεση με τα κορυφαία προϊόντα της στους τομείς των κουτιών, το πληκτρολογίων και των ποντικιών, των μνημών, των τροφοδοτικών και των συστημάτων υδρόψυξης.
Στον τομέα των μεγάλων κουτιών θα δούμε το νέο Carbide Air 540, κουτί διπλάσιου πάχους από τα κλασσικά σχήματα που έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερις κάρτες γραφικών για quad SLI ή Crossfire και διπλά ψυγεία για χρήση υδρόψυξης. Αναμένεται στα $139. Παράλληλα υπάρχει και το Obsidian 900D με άπειρες δυνατότητες για τους χρήστες και τους modders. Μία νέα παραλλαγή στην κλασσική συνταγή του Carbide 300R, έρχεται με την έκδοση Silentπου περιβάλεται με αλουμινένια πάνελ και εσωτερικά έχει αφρώδες υλικό για την μείωση του θορύβου. Τέλος κάνουν την εμφάνιση τους και τα πιο απλάCarbide 200R & Carbide 350D.
Στα πληκτρολόγια και τα ποντίκια βρίσκουμε πολλά νέα μηχανικά πληκτρολόγια με κυρίαρχα, το Vengeance K70 που έρχεται με Cherry MX Brown ήCherry MX Blue πλήκτρα, το Vengeance K65 σε μικρές διαστάσεις και με Cherry MX Red πλήκτρα και το Raptor K50 με πολλαπλά προγραμματιζόμενα πλήκτρα καθώς και προγραμματιζόμενο backlighting για κάθε χρήση. Στα ποντίκια τα νέα προϊόντα είναι τα Raptor M40 &M30 Gaming Mouse με αισθητήρα 4000 DPI, μέχρι εφτά προγραμματιζόμενα κουμπιά και μεταβλητό βάρος για καλύτερο έλεγχο.
Τέλος είδαμε και τις δυνατές Vengeance Pro μνήμες που υποστηρίζουν ταχύτητες μέχρι 3200MHz και τα συστήματα υδρόψυξης H110, H100i, H80i, H60που έρχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις που έχει ο χρήστης για την ψύξη του επεξεργαστή.

About Freegr network

Από το Blogger.