ειδήσεις

Facebook: Ξέχνα το «like» - Τώρα κάνεις από «ουάου» μέχρι «έλεος»!

Μια έκπληξη περίμενε χθες τα εκατομμύρια χρηστών του Facebook, καθώς το αγαπημένο τους μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενίσχυσε τα «εργαλεία», με τα οποία μπορεί κανείς να εκφράσει τις αντιδράσεις του σε όσα διαβάζει και βλέπει.
Πιο συγκεκριμένα, εάν μετακινήσει κανείς τον κέρσορα πάνω στην επιλογή «Like» («Μου αρέσει»), θα διαπιστώσει ότι, πλέον, μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματά του με μια πιο ευρεία γκάμα επιλογών, που ποικίλλουν από το «ουάου» μέχρι το... «έλεος»!
Για να χρησιμοποιήσουν τα πέντε «reactions», όπως ονομάζονται, οι χρήστες του Facebook αρκεί να κρατήσουν πατημένο το «like», αν είναι συνδεδεμένοι από κινητό ή, αν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή, να σύρουν το ποντίκι στο κουμπί του «like» μέχρι να εμφανιστεί το μενού και να επιλέξουν εκείνο της αρεσκείας τους.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε πλέον να το προσφέρουν σε όλους μας τους χρήστες. Θα συνεχίσουμε να ακούμε τα σχόλιά σας, για να βεβαιωθούμε ότι σας ικανοποιεί το νέο κουμπί. Ελπίζουμε να απολαύσετε τις νέες αντιδράσεις» ανέφερε η εταιρεία, η οποία επρόκειτο να ενσωματώσει και κουμπί «dislike» -κάτι που, τελικά, δεν έγινε, λόγω των αρνητικών αντιδράσεων.

About Freegr network

Από το Blogger.