ειδήσεις

Information Display από την LG στην ISE 2016

LG συμμετείχε με νέες, καινοτόμες οθόνες Business-to-Business (B2B) στην Έκθεση Integrated Systems Europe (ISE) 2016 που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου στο Άμστερνταμ, στην Ολλανδία. Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά καινοτομικές λύσεις που παρουσίασε για πρώτη φορά η εταιρεία καθώς επίσης και ευρεία γκάμα επαγγελματικών προϊόντων και λύσεων.Στο πλαίσιο της έκθεσης η LG παρουσίασε λύσεις Digital Signage καθώς και νέες σειρές επαγγελματικών και ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών OLED Curved & Dual View οθονών, των Outdoor Digital Signage Λύσεων LG – MRI, τη νέα σειρά Video Walls VH7B με το λεπτότερο διαθέσιμο στην αγορά πλαίσιο 1,8 mm bezel-to-bezel, της 86’’ Ultra Stretch Digital Signage οθόνης 86BH5C, της νέας σειράς WFB επαγγελματικών Transparent οθονών 49’’ και 55’’, καθώς και πολλά άλλα ακόμα προϊόντα και λύσεις.
Με ηγετική θέση στην αγορά ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων, τα προϊόντα της LG συνεισφέρουν στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε εμπορικούς και δημόσιους χώρους, όπως εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, σχολεία, εστιατόρια, ξενοδοχεία, νοσοκομεία και γραφεία.
OLED Digital Signage οθόνες: υψηλής ποιότητας εικόνα και επαναστατικός σχεδιασμός
Οι κομψές εγκαταστάσεις LG OLED Dual-view Curved Tiling Digital Signage (1 x 4) και LG OLED Arch Digital Signage (3 x 3) αιχμαλώτισαν όλα τα βλέμματα, με τις πανέμορφες κυρτές διπλής όψεως οθόνες που με πάχος μικρότερο από 9mm καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, ενώ μέσω της τεχνολογίας UHD προσφέρουν ακόμα πιο ζωντανή και τολμηρή εμπειρία θέασης. Η LG παρουσίασε επίσης την LG OLED Dual-view Flat Digital Signage οθόνη, μία διπλής όψης οθόνη πολλαπλών χρήσεων, ελαφριά και λεπτή σαν χαρτί, η οποία μπορεί να εγκατασταθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους: είτε με ανάρτηση οροφής (ceiling suspension), είτε με στήριγμα στο τοίχο (wall-mount), είτε με βάση δαπέδου (floor stand).
Η δημιουργία περιεχομένου και προβολή πληροφοριών μπορεί να γίνει και με την χρήση έτοιμων templates, αποτελώντας ένα ιδανικό και εύχρηστο εργαλείο προβολής για τους επαγγελματίες που θέλουν να μαγνητίσουν την προσοχή των πελάτων τους.
Outdoor Digital Signage Λύσεις LG – MRI: Η αξιόπιστη επιλογή
Η Outdoor Digital Signage Λύση LG – MRI αποτελούμενη από Digital Signage οθόνη 49 – 105 ιντσών της LG, με Outdoor Digital Signage casing της MRI, είναι μία ολοκληρωμένη λύση, που φέρνει νέα δεδομένα στις Outdoor Digital Signage λύσεις καθώς η φωτεινότητα της οθόνης προσαρμόζεται αυτόματα, σύμφωνα με το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντα χώρου. Προσφέρει ένα εντελώς νέο επίπεδο ποιότητας εικόνας, με 4 φορές υψηλότερη ανάλυση από την Full HD και απίστευτα ζωντανές και καθαρές εικόνες.
Video Wall 49’’, 55’’ & 65’’ με πλαίσιο (bezel) μικρότερο από ένα χιλιοστό
Η LG παρουσίασε τη νέα εντυπωσιακή σειρά Video Wall οθονών και τη μικρότερη διαθέσιμη στην αγορά διάσταση πλαισίου (bezel) με μέγεθος μόλις 0,9mm, δηλ. μικρότερο από ένα χιλιοστό. Πρόκειται για επαγγελματικές οθόνες video wall τεχνολογίας FULL HD, οι οποίες είναι ιδανικές για τη δημιουργία γιγαντιαίων ενιαίων οθονών για διαφημιστική προβολή, αποτυπώνοντας απόλυτα εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας με ολοζώντανα χρώματα, για μία μοναδική, καθηλωτική εμπειρία με απρόσκοπτη θέαση από κάθε σημείο του χώρου. Επίσης, με 20% λιγότερο βάρος σε σύγκριση με άλλα μοντέλα του ανταγωνισμού, εγκαθίσταται πολύ εύκολα οπουδήποτε και αν τοποθετηθεί.
Ultra Stretch LED οθόνη: Η μοναδική Digital Signage λύση
Οι επισκέπτες της ISE 2016, είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα Digital Signage οθόνη 86 ιντσών, Ultra Stretch, ιδανική για αεροδρόμια, σταθμούς του μετρό, τράπεζες ακόμα και σημεία λιανικής πώλησης. Με πάνελ ανάλυσης UHD (3840X600), ratio 58:9 και διαγώνιο 86 ιντσών, η νέα Ultra Stretch επαγγελματική οθόνη, προσφέρει ολοζώντανη εμπειρία θέασης, με προβολή σε μορφή landscape ή portrait και λειτουργία 4 Picture by Picture (PBP) για ταυτόχρονη προβολή διαφορετικών περιεχομένων και Tiling Mode για δημιουργία Ultra Stretched Video Wall έως και 4 οθόνες.
LG Hybrid Cooler: Retail Signage Transparent Solution
Η LG παρουσίασε τη νέα Transparent Οθόνη – Πόρτα Ψυγείου, διαστάσεων 49 ιντσών, η οποία διαθέτει 50% μεγαλύτερη φωτεινότητα αλλά και εξοικονόμηση ενέργειας μέχρι και 33%. Χάρη στην τεχνολογία Μ+, οι χρήστες απολαμβάνουν υψηλότερη φωτεινότητα με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, ενώ χάρη στην υβριδική λειτουργία (Hybrid Mode) και το διάφανο πάνελ της οθόνης, μπορούν ανά πάσα στιγμή να δουν τα προϊόντα που βρίσκονται στο εσωτερικό του ψυγείου.
Advertisement Solution – LED Screen
Με έμφαση στην ολοκληρωμένη προβολή εντυπωσιακού περιεχομένου, η LG εισβάλει δυναμικά στον χώρο των LED screens παρουσιάζοντας τη νέας τεχνολογίας επαγγελματική οθόνη για προβολή Διαφημίσεων, LG LED Screen, ιδανική για μία μεγάλη γκάμα εμπορικών επιχειρήσεων και χώρων. Η νέα επαγγελματική οθόνη τεχνολογίας LED, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην ISE 2016, είναι ιδανική για μία πληθώρα σημείων λιανικής πώλησης καθώς και πολύ μεγάλους χώρους όπως στάδια ή οροφές μεγάλου μεγέθους. Με pitch 1,5mm αλλά και με ευελιξία στην αναλογία μεγέθους και διαστάσεων, η νέα οθόνη της LG προσφέρει ρεαλιστική απεικόνιση και περιεχόμενο.

About Freegr network

Από το Blogger.