ειδήσεις

TO VIBER ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ

Με την προσθήκη απαντήσεων εντός μιας ομαδικής συνομιλίας, λιστών κοινοποίησης και καρφιτσωμένων μηνυμάτων, οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν τις επικοινωνίες τους και να βρουν απλούς τρόπους για να μοιραστούν τα μηνύματά τους με τους φίλους και την οικογένειά τους. Πιο αναλυτικά, η βελτιωμένη υπηρεσία περιλαμβάνει τη δυνατότητα «καρφιτσώματος» μηνυμάτων στην κορυφή της συνομιλίας από τους διαχειριστές των ομάδων, τη δυνατότητα απάντησης σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα μέσα σε μια ομαδική συνομιλία και τη δημιουργία λιστών κοινοποίησης για την αποστολή του ίδιου μηνύματος σε πολλούς παραλήπτες ιδιωτικά. 
Τα «καρφιτσωμένα» μηνύματα (pinned messages) επιτρέπουν στους διαχειριστές των ομάδων να ορίσουν ένα συγκεκριμένο μήνυμα στην κορυφή της ομαδικής συνομιλίας διασφαλίζοντας έτσι ότι τα σημαντικά μηνύματα θα εμφανίζονται σε όλους τους συμμετέχοντες. Τα «καρφιτσωμένα» μηνύματα εμφανίζονται σε ένα μωβ πλαίσιο στο πάνω μέρος της οθόνης και παραμένουν εκεί ακόμα και όταν η συζήτηση συνεχίζεται. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για ανακοινώσεις, υπενθυμίσεις ή επείγοντα θέματα προς συζήτηση. Είναι ένα εργαλείο που βοηθά τους διαχειριστές να διασφαλίζουν ότι η συζήτηση στην ομάδα είναι απρόσκοπτη και παραγωγική και αποδεσμεύουν τους συνομιλητές από το βάρος της αποθήκευσης σημαντικών μηνυμάτων. Οποιοδήποτε μήνυμα στη συνομιλία μπορεί να καρφωθεί πατώντας επάνω του και επιλέγοντας “Καρφίτσωμα”. 
Το μήνυμα θα παραμείνει καρφωμένο έως ότου οποιοσδήποτε από τους διαχειριστές (admin) αποφασίσει να το αντικαταστήσει με κάποιο άλλο ή να τον αφαιρέσει εντελώς. Στις νέες βελτιώσεις των ομαδικών συνομιλιών περιλαμβάνεται και η δυνατότητα που έχουν πλέον οι χρήστες να απαντούν σε συγκεκριμένα μηνύματα των συνομιλητών τους χωρίς να διακόπτουν τη φυσική ροή της συνομιλίας. Πατώντας παρατεταμένα επάνω σε οποιοδήποτε μήνυμα που έχετε λάβει σε μια ομαδική συνομιλία και επιλέγοντας “Απάντηση”, το μήνυμα που αποστέλλετε γίνεται συγκεκριμένο ως το προς που απευθύνεται, καθώς η συνομιλία μπορεί να έχει ήδη οδηγηθεί προς άλλη κατεύθυνση. Οι “Απαντήσεις” χρησιμεύουν, ώστε να είναι ξεκάθαρο σε ποιον συνομιλητή και σε ποιο σχόλιο του θέλετε να αναφερθείτε, όταν αυτό δεν είναι προφανές σε όλους τους συμμετέχοντες στη συνομιλία.

About Freegr network

Από το Blogger.