τεχνολογία

Το 5G απογειώνει όλα τα video games

Όπως αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του το CNBC, οι απανταχού λάτρεις των video games θα μπορούν να παίζουν το αγαπημένο τους παιχνίδι, όπου κι αν βρίσκονται, από όποια συσκευή κι αν διαθέτουν. Αυτό δεν είναι μια νέα πρόβλεψη, είναι όμως κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα. «Πολύ σύντομα, πιθανότατα το 2019, ή το αργότερο το 2020 οι κονσόλες θα… πάνε προς απόσυρση», σχολιάζει ο Michael Pachter, αναλυτής της Wedbush Securities, ειδικός επί θεμάτων που αφορούν στο gaming. 
Όπως εξηγεί, κάθε νέα κονσόλα που θα τίθεται σε κυκλοφορία θα είναι σχεδόν κατά 50% μικρότερη από την αμέσως προηγούμενή της, καθώς πλέον οι λάτρεις του gaming έχουν πάρα πολλές επιλογές και μπορούν να απολαύσουν τα παιχνίδια τους χωρίς κονσόλες! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ολοένα και περισσότερες εταιρείες ετοιμάζονται να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Netflix και του Spotify. «Το τοπίο του μέλλοντος στο gaming έχει ήδη αρχίσει να διαμορφώνεται», σχολιάζει ο Jud Waite, αναλυτής της CB Insights. «Το μέλλον του gaming επιφυλάσσει μεγαλύτερη ευελιξία και μικρότερα κόστη», προσθέτει. Και η λύση στα προβλήματα του σήμερα για τους gamers έχει πλέον όνομα: Το «5G». 
Πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της Gartner, Mark Hung, είχε δηλώσει πως το 5G θα δώσει ακόμη περισσότερη δυναμική στο γρήγορο Internet. Αυτό άλλωστε, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, θα είναι και το μεγάλο «ατού» του 5G έναντι του 4G. «Τα video games περνούν επισήμως στην επόμενη γενιά, με όπλο το 5G», δηλώνει, στο ίδιο μήκος κύματος, ο Kazunori Ito, αναλυτής της Ibbotson Associates Japan. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η μεγαλύτερη «προσφορά» του 5G θα είναι η εξής: Θα απογειώσει το mobile gaming!
insider

About Freegr network

Από το Blogger.