freegr

ASUS RTX 2080 Ti MATRIX GPU με ενσωματωμένο ΑΙΟ

Η ASUS ετοιμάζει μια καινοτόμα υλοποίηση βασισμένη στο 'μεγάλο' chip της NVIDIA η οποία θα διαθέτει ένα AIO watercooler μέσα στο shroud χωρίς την ανάγκη για εξωτερικές σωληνώσεις και ψυγείο.
Η νέα κάρτα γραφικών έπαιξε στα social media της εταιρίας και αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά όμως αυτό που ξεχωρίζει δεν είναι μόνο ο πυρήνας TU102 της NVIDIA με τα 4352 CUDA cores, αλλά το γεγονός ότι η κάρτα θα ψύχεται από ένα κλειστού κυκλώματος σύστημα υδρόψυξης (AIO) το οποίο δεν φαίνεται εξ' αρχής όμως βρίσκεται κάτω από το shroud της GPU φέροντας την ονομασία Infinity Loop. Σύμφωνα με την εταιρία το σύστημα ψύξης θα έχει επιδόσεις που θα φτάνουν αυτές ενός 240mm, όμως αυτό της κάρτας είναι σαφώς μικρότερο και θα ψύχεται από τρεις ανεμιστήρες.
Η συνέχεια του brand MATRIX της ASUS θα φέρει μαζί και εργοστασιακό overclock στην θηριώδη κάρτα καθώς και triple slot σχεδίαση, οπότε οι υποψήφιοι αγοραστές θα πρέπει να δουν εάν η GPU θα χωρέσει στο σύστημά τους, πριν από οποιαδήποτε αγορά. Τέλος, αν και δεν αναφέρεται η προτεινόμενη τιμή της ενδέχεται να ξεπερνά και τα $1600 στην Αμερικανική αγορά οπότε θα είναι 'δύσκολη' αγορά για αρκετούς enthusiasts.

About Freegr network

Από το Blogger.