ces

Gaming laptop λανσάρει στη CES 2019 η ASUS

Το πιο εντυπωσιακό laptop φέτος ήταν το ROG Mothership, ένα φορητό σύστημα που κατατάσσεται στην αγορά των desktop replacement και φεύγει από την παραδοσιακή σχεδίαση. Αντί να κάθεται απλά στο γραφείο, το Mothership πρακτικά στέκεται όρθιο κάτι που δίνει στο σύστημα ψύξης άφθονο airflow για αποτελεσματικότερη ψύξη των υποσυστημάτων κατά το gaming. Το πληκτρολόγιο μπορεί να διαχωριστεί από το σώμα του υπολογιστή και μπορεί να συνδεθεί ασύρματα προσφέροντας άνεση στον gamer. Με την αφαίρεσή του επιτρέπουμε στα ενσωματωμένα ηχεία κάτω από την οθόνη του να μας καθηλώσουν στο gameplay, λειτουργώντας πρακτικά σαν soundbar.
Η προσοχή στη λεπτομέρεια διακρίνεται από την κατασκευή του, που κατά την ASUS απαιτεί 20 ώρες ανά μονάδα, ούτως ώστε το αλουμίνιο να έρθει στο σχήμα που βλέπουμε στις εικόνες. Το hardware του αποτελείται από την τελευταία γενιά επεξεργαστών Core της Intel ενώ θα δούμε και την ύπαρξη μιας GeForce RTX 2080 με οθόνη που υποστηρίζει G-Sync για απρόσκοπτο και stutter-free gaming.
Παράλληλα η ASUS ανανεώνει τη σειρά G703 με νέο hardware και σύστημα ψύξης πλήρως ικανό για να διατηρήσει τις Turing GPUs της NVIDIA σε χαμηλές θερμοκρασίες, κάτω από οποιαδήποτε gaming load. Η κλασική σχεδίασή του την ίδια στιγμή το κάνει ιδανικό για όσους ταξιδεύουν συχνά όμως χρειάζονται ένα ισχυρό σύστημα για να τα φέρουν εις πέρας.
Μαζί με αυτά η ASUS φέρνει στην αγορά και μια βελτιωμένη έκδοση του Zephyrus, ονόματι Zephyrus S και Zephyrus S GX701. Και τα δύο έχουν αρκετά λεπτή σχεδίαση και οι Max-Q κάρτες γραφικών της NVIDIA αποτελούν αρκετά ισορροπημένες λύσεις για επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ASUS να δημιουργήσει σε ένα σασί με πάχος 18.7mm.
Τα gaming laptops της ASUS ολοκληρώνονται με τα ROG Strix SCAR II και τα ROG Strix Hero II που θα έρχονται με midrange συνθέσεις με RTX 2060 και RTX 2070 GPUs και επεξεργαστές Core i7 8750H ή Core i5 8300H για ικανοποιητικό gaming σε αναλύσεις Full HD

About Freegr network

Από το Blogger.