athens

Gameathlon 2019: χαμός από gaming και ποπ κουλτούρα!

Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν την πρώτη μέρα το Gameathlon 2019 στο κλειστό του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο που στήριξαν και αγκαλιάσαν το μεγάλο event της Αθήνας.
Από τις 10 π.μ. μικροί και μεγάλοι είχαν έναν προορισμό και αυτός ήταν Gameathlon 2019. Ουρές από τις πρώτες κιόλας ώρες δημιουργήθηκαν έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, μαρτυρώντας όλο αυτό που γινόταν μέσα στον χώρο του event.
Στην Arena των 3,5 στρεμμάτων φιλοξενήθηκε η πιο πλήρης, χειμερινή, έκθεση gaming και τεχνολογίας που έχεις δει σε εγχώρια διοργάνωση.
Πάνω από 1.000 αναψυκτικά διατέθηκαν δωρεάν στους χιλιάδες επισκέπτες και φυσικά άλλα τόσα την Κυριακή.
Ωστόσο, δεν είχε μόνο gaming η πρώτη μέρα του Σαββάτου. Δεκάδες ΥouTubers, Influencers, Pro Gamers και δημοφιλείς περσόνες, ανέβηκαν στο ακραίο 360 stage, σε ένα μοναδικό infotainment show, δεμένο με τα Videogames.
Εννοείται πως μέσα σε όλο αυτό το show της ποπ κουλτούρας, υπήρχαν οι cosplayers που έδιναν το ξεχωριστό τόνο στην διοργάνωση.
Το καλύτερο όμως το αφήσαμε για το τέλος. Οι πύλες της ψηφιακής... Βαλχάλα θα μείνουν ανοιχτές ένα ολόκληρο 48ωρο, για ένα συγκεκριμένο VIP κοινό.
Οι πρίζες, οι οθόνες και τα πληκτρολόγια θα πάρουν φωτιά, με τουρνουά, δράσεις, βραδινά DJ Sets, καθώς ένα LAN PARTY θα λάβει μέρος μέχρι το ξημέρωμα της Κυριακής.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα πατώντας ΕΔΩ.  Το μεγάλο event ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής στις 10 μ.μ.

About Freegr network

Από το Blogger.