ειδήσεις

Chromebooks και το πρώτο της tablet με Chrome OS

Ξεκίνησαν κιόλας οι ανακοινώσεις της ASUS ενόψει του CES 2019, με την εταιρεία να αποκαλύπτει το πρώτο tablet της με λειτουργικό σύστημα Chrome OS, αλλά και τρία νέα Chromebooks που προορίζονται για χρήση σε σχολικές αίθουσες προσφέροντας ανθεκτική κατασκευή.
Το ASUS Chromebook Tablet CT100 είναι tablet για παιδιά μικρότερης ηλικίας με λαστιχένιο περίγραμμα που προστατεύει την οθόνη 9.7'' QXGA, η οποία είναι επίσης επικαλυμμένη με Tempered Glass. Επεξεργαστής hexa-core OP1 ειδικά κατασκευασμένος για Chromebooks, 4GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικός χώρος είναι υπεραρκετά για τις ανάγκες αυτής της ηλικίας.
Ακολουθεί το ASUS Chromebook Flip C214 με θωρακισμένη εξωτερική κατασκευή, πληκτρολόγιο ανθεκτικό στις πιτσιλιές και μεντεσέ που προσφέρει τη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης κατά 360°. Οθόνη 11.6'' με γραφίδα, επεξεργαστής Intel Celeron N4000 ή N4100, 4GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικός χώρος με δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD ή με εξωτερική μονάδα αποθηκευτικού χώρου μέσω USB Type-A.
Η λίστα με τις νέες συσκευές κλείνει με τα ASUS Chromebook C204 και C403, αμφότερα με επεξεργαστή dual-core Intel Celeron, 4GB μνήμη RAM, 32GB αποθηκευτικό χώρο και υποδοχές USB Type-C, USB Type-A και microSD, αλλά και οθόνες με δυνατότητα περιστροφής κατά 180°. Ουσιαστικά διαφέρουν στο μέγεθος της οθόνης (11.6'' για το C204 και 14'' για το C403).
Τιμές και ημερομηνίες κυκλοφορίας θα γίνουν γνωστές μέσα στις επόμενες ημέρες.

About Freegr network

Από το Blogger.