freegr

Microsoft και Samsung ανακοινώνουν στρατηγική συνεργασία

Όπως ανακοινώθηκε και επί σκηνής από τον ίδιο τον CEO της Microsoft, Satya Nadella, οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν πάνω σε διάφορα σενάρια παραγωγικότητας όχι μόνο με τα smartphones της Samsung αλλά και άλλες συσκευές της εταιρείας όπως το Galaxy Book S, αξιοποιώντας τεχνολογίες cloud computing, προηγμένης νοημοσύνης κ.α. Κοινή παραδοχή των δύο εταιρειών αποτελεί το γεγονός ότι και στις μέρες μας αλλά ειδικότερα στο μέλλον, οι άνθρωποι δεν θα στηρίζονται σε μία συσκευή για την εργασία τους αλλά σε πολλαπλές, θέλοντας να είναι παραγωγικοί σε όλες χωρίς περιορισμούς.
Επεκτείνοντας ήδη τη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους όπως η παρουσία των σημαντικότερων εφαρμογών της Microsoft στα σημαντικότερα smartphones της Samsung, οι χρήστες θα πρέπει αρχικά να περιμένουν τις εξής λειτουργίες στο Galaxy Note10 αλλά και στο Galaxy Book S.
  • Outlook Εμπειρία: Tο Outlook, η δημοφιλέστερη επιλογή για email και ημερολόγιο σε περισσότερες από 100 εκατομμύρια συσκευές, βοηθά τους καταναλωτές να συνδεθούν, να οργανωθούν και να υλοποιούν. Το Outlook συνδυάζει το email, το ημερολόγιο , τις επαφές και τα αρχεία, σε μια εφαρμογή, για να βοηθήσει τους χρήστες να εξοικονομήσουν χρόνο και να συγκεντρωθούν σε αυτά που τους ενδιαφέρουν. Το Galaxy Note10 διαθέτει μια βελτιωμένη και ενσωματωμένη εφαρμογή Outlook, για καλύτερη επικοινωνία και διαχείριση χρόνου. Το προηγμένο S Pen του Galaxy Note10 επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν σε προεπισκόπηση τα emails τους, το ημερολόγιο και τις επαφές τους κάνοντας hover στην αντίστοιχη επιλογή. 
  • OneDrive: Ξεκινώντας από το φθινόπωρο, η υπηρεσία Gallery της Samsung θα προσφέρει την επιλογή συγχρονισμού του περιεχομένου σε υπηρεσίες του Microsoft OneDrive. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν εύκολη πρόσβαση στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους από όλες τις συσκευές τους , χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για αντίγραφα ασφαλείας. 
spacer.png
  • Ομαλή Εναλλαγή Ανάμεσα σε PC και Smartphone: Η λειτουργία «Link to Windows» είναι ενσωματωμένη στις Γρήγορες Ρυθμίσεις του Galaxy Note10, για εύκολη και άνετη αποστολή μηνυμάτων, διαχείριση ειδοποιήσεων, συγχρονισμό φωτογραφιών και κατοπτρισμό οθόνης του smartphone  στο εκάστοτε PC . Έτσι δημιουργείται μία καίρια σύνδεση με οποιοδήποτε υπολογιστή Windows 10, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο. Επιπλέον, οι χρήστες θα μπορούν μέσα στο έτος όχι μόνο να βλέπουν τις ειδοποιήσεις, τις φωτογραφίες και τις ειδοποιήσεις του κινητού τους χωρίς να το αγγίξουν, αλλά και να πραγματοποιούν τηλεφωνικές κλήσεις μέσα από τον υπολογιστή τους.

About Freegr network

Από το Blogger.