κινητά

Η Xiaomi παρουσιάζει αισθητήρα των 64MP, Mi Mix 4 με 108MP κάμερα

Η Xiaomi μας προετοίμαζε εδώ και αρκετό καιρό για την άφιξη ενός smartphone με 64MP κάμερα. Αν και οι πληροφορίες για την εν λόγω συσκευή είναι ελάχιστες προς το παρόν, η εταιρεία σε παρουσίαση που διοργάνωσε στα πλαίσια του Xiaomi Future Image Technology Communication Conference στο Πεκίνο, παρουσίασε επισήμως τον αισθητήρα των 64MP ( Samsung ISOCELL GW1), ενώ μάλιστα ανέφερε, ότι έρχεται και ένας των 108MP.
Το Redmi subbrand της Xiaomi θα είναι ένα από τα πρώτα που θα κυκλοφορήσουν συσκευή με τον 64MP Samsung ISOCELL GW1 sensor. Ο συγκεκριμένος αισθητήρας της Samsung, εξοπλίζεται με 38% περισσότερα pixels από την 48MP κάμερα, κάτι που θα επιτρέψει στη συσκευή της Xiaomi να λάβει πιο φωτεινές, πιο ζωντανές και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια φωτογραφίες.
Το μέγεθος του ISOCELL GW1 sensor αγγίζει τα 1/1.7″, ενώ το μέγεθος του pixel διαμορφώνεται στα 0.8μm. Το 64MP smartphone της Xiaomi θα έρθει με λειτουργίες όπως ISOCELL Plus για βελτιωμένη αναπαραγωγή χρώματος, Smart ISO και Hybrid 3D HDR, ενώ οι φωτογραφίες που θα έχουν ληφθεί με αυτή τη νέα κάμερα θα έχουν ανάλυση  9248 x 6936, ενώ το μέγεθος της κάθε φωτογραφίας θα φθάνει τα 19MΒ.
Αν και το event εστίασε στον Samsung 64MP ISOCELL αισθητήρα, η Xiaomi φαίνεται ότι ετοιμάζει και ένα smartphone στη σειρά Mi series με κάμερα των 108MP με τις φωτογραφίες να έχουν ανάλυση 12,032 x 9,024 pixels. Οι πληροφορίες θέλουν αυτόν τον αισθητήρα να τοποθετείται στο Xiaomi Mi Mix 4.

About Freegr network

Από το Blogger.