freegr

Interface των Windows 11 ακόμη και από την οθόνη του κινητού σας!


 Πολλοί είναι οι users που σίγουρα αναμένουν με αγωνία την κυκλοφορία των Windows 11, καθώς με βάση τα όσα έχει ανακοινώσει η Microsoft θα προσφέρουν ένα αρκετά πιο «updated» interface με μια κάπως διαφορετική σχεδιαστικά φιλοσοφία. Για αυτό και ήδη αρκετοί χρηστές θα αναρωτιούνται το ποια ακριβώς θα είναι η αίσθηση που θα έχει το νέο Interface και πως θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Ένας developer, ονόματι Blue Edge, μας δίνει τη δυνατότητα να πειραματιστούμε με το νέο interface και έτσι ένα έχουμε μια πρώτη εικόνα από τις δυνατότητες και το σχεδιασμό των νέων Windows, ακόμη και μέσα από τον web browser του smartphone μας! Αυτό που δημιούργησε ουσιαστικά ο εν λόγω developer πρόκειται για ένα web-based simulation των Windows 11, το οποίο ουσιαστικά ακολουθεί σχεδόν πιστά τη σχεδιαστική γλώσσα των Windows 11 για να μεταδώσει μια παρόμοια εμπειρία. To project του ονομάζεται «Win 11 in React» και μία γεύση από αυτό μπορείτε να πάρετε κάνοντας click εδώ. Όπως θα διαπιστώσετε μπορείτε να κάνετε μια «βόλτα» στο desktop, να περιηγηθείτε στο Start Menu, να τρέξετε τον Edge browser ακόμη και να τσεκάρετε τα νέα widgets.

Αν και έχει κάποια σχεδιαστικά θεματάκια (κυρίως σε Android και iOS συσκευές, τα οποία όμως πιστεύουμε ότι θα διορθωθούν στο μέλλον), παρόλα αυτά πρόκειται για ένα ομολογουμένως αρκετά διασκεδαστικό fan-made project.

About Freegr network

Από το Blogger.