ειδήσεις

H Asus αλλάζει τους gaming υπολογιστές

asus-rog-avalon

Η Asus παρουσιάζει το Republic Of Gamers Avalon concept, το οποίο φέρνει τη λογική του plug and play στην αναβάθμιση των υπολογιστών. 

Στη φετινή Computex, η Asus έδειξε το όραμά της για τους gaming υπολογιστές είτε αυτοί είναι laptops, είτε desktops. To εικονιζόμενο στην αρχή αυτού του άρθρου Asus ROG Avalon Concept είναι ένα gaming PC, το οποίο έχει την μητρική κάρτα ενσωματωμένη στην κάσα και όλα τα άλλα επιμέρους στοιχεία μπορούν να βγουν με τη λογική του plug and play για να γίνει η αναβάθμιση των δυνατοτήτων. Εάν θέλει κανείς να προσθέσει έναν SSD, απλώς βάζει το κατάλληλο πρόσθετο στην ειδική σχισμή και προσαρμόζει το αξεσουάρ στο αρθρωτό PC.

asus GX800

Από την άλλη μεριά, η Asus παρουσίασε στην Computex το GX800 gaming laptop, το οποίο έχει σύστημα υδρόψυξης για άριστη απόδοση, ακόμα και κάτω από extreme gaming συνθήκες. Είναι εξοπλισμένο με NVIDIA SLI GPU και Intel K-series CPU, με δύο συστήματα τροφοδοσίας 330 W, με δυνατότητες overclocking. H Asus παρουσίασε το ROG G31 Edition 10, το οποίο είναι ένα gaming PC με NVIDIA GeForce GTX 1080 GPU και εύκολο overclocking


About Freegr network

Από το Blogger.