asus

3 διαφορετικές GeForce GTX 1060 ετοιμάζει και η ASUS

Από την απλή Turbo έως την κορυφαία Strix, η ASUS θα έχει μια υλοποίηση για κάθε κλίμακα τιμών για την επερχόμενη κάρτα γραφικών μεσαίας κατηγορίας GTX 1060. Λίγες ώρες πέρασαν από την ανακοίνωση της GTX 1060, η οποία περιλάμβανε ορισμένες πληροφορίες για τις επιδόσεις της καθώς και την προτεινόμενη τιμή της, με τη τελευταία να μην ξεπερνά το φράγμα των $300 όταν αναφερόμαστε στην υλοποίηση Founders Edition.
Η ASUS ετοιμάζει τρεις νέες υλοποιήσεις των οποίων η εμφάνιση είναι μερικώς γνωστή από το υπόλοιπο lineup των GTX 10 Series. Συγκεκριμένα πιο φθηνή εκ των τριών θα είναι η Turbo με το blower type σύστημα ψύξης και πιθανόν το reference PCB της NVIDIA. Αν και δεν αναμένουμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με την Founders Edition, η τιμή της σίγουρα θα βρίσκεται πιο κοντά στην MSRP της NVIDIA λόγω του λιτού συστήματος ψύξης.
Η Dual θα περιλαμβάνει ένα custom σύστημα ψύξης με δύο ανεμιστήρες ενώ ακόμη παραμένει άγνωστο το εάν θα φέρει κάποιο custom PCB με πιο ποιοτικά υλικά από αυτό της NVIDIA ενώ το cooler έρχεται για πρώτη φορά στο προσκήνιο μιας και δεν υπήρχε με τις GTX 1070 και GTX 1080 της εταιρίας. Τέλος, η Strix υλοποίηση αναμένεται να σταθεί στο υψηλότερο σκαλί του lineup όσον αφορά τη νέα GTX 1060 ενώ το triple fan σύστημα ψύξης θα διατηρήσει τις θερμοκρασίες σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Με τη Strix περιμένουμε τόσο custom PCB με ποιοτικότερα υλικά κατασκευής, όσο και υψηλότερους χρονισμούς από το reference μοντέλο.

About Freegr network

Από το Blogger.