7η γενιά Intel Core επεξεργαστών για mobile συσκευές

Απλοποιείται το lineup των Intel Core επεξεργαστών για mobile συσκευές Η Intel θα πραγματοποιήσει ένα "ξεσκαρτάρισμα" με την έλευση της νέας γενιάς επεξεργαστών Core, κυρίως στην αγορά των mobile που περιλαμβάνει tablets και entry level laptops. 
Όχι πολύ καιρό πριν, η Intel εισήγαγε στην αγορά τους Core M, μια κατηγορία επεξεργαστών που έχει τοποθετηθεί σε πολλά 2 in 1 συστήματα (Kaby Lake-Y) θα αλλάξει όσον αφορά την ονομασία των μοντέλων από τους Kaby Lake, 7ης γενιάς. Συγκεκριμένα, οι Core m5 και Core m7 θα απλοποιηθούν σε Core i5 και Core i7 κυρίως λόγω της δημοφιλίας των ονομάτων κάτι που ίσως έχει αντίκτυπο και στις πωλήσεις αντίστοιχων μονάδων από τους συνεργάτες της Intel.
Τα εν λόγω chip θα έρχονται με χαμηλή κατανάλωση, που δε θα ξεπερνάει σε ορισμένες περιπτώσεις τα 4.5W ενώ θα υπάρχουν και μοντέλα με "ρυθμιζόμενο" TDP από 3.5 έως 7W για δύο πυρήνες και τέσσερα threads. Παράλληλα, μέσω του BenchLife το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα τις παραπάνω πληροφορίες, γίνεται γνωστό και το lineup των επεξεργαστών για notebooks (Kaby Lake-U) και οι οποίοι έχουν το ίδιο TDP με τα προηγούμενα μοντέλα, όμως έχουν το ίδιο TDP που δε θα ξεπερνά ανάλογα την υλοποίηση, τα 7.5W. Την ίδια στιγμή, η Intel υπόσχεται βελτιώσεις και στο υποσύστημα των γραφικών με την είσοδο της HD 620 η οποία θα περιλαμβάνει 24 Execution Units ενώ για πρώτη φορά θα ξεπεράσουν σε συχνότητα το 1GHz (1050MHz).

, , , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.