Συνδεδεμένα αυτοκίνητα από τις LG και Volkswagen

Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Volkswagen Cross-Over για την ενίσχυση της σύνδεσης των οχημάτων. Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας cloud, ο στόχος της νέας πλατφόρμας είναι να προσφέρει στους οδηγούς απρόσκοπτη ψηφιακή ζωή με πρόσβαση σε χαρακτηριστικά, όπως έξυπνες υπηρεσίες για το σπίτι και υπηρεσίες με βάση την τοποθεσία των οχημάτων τους.Κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών, η LG και η Volkswagen θα συνεργαστούν για την:
• Ανάπτυξη τεχνολογιών που συσχετίζουν το «συνδεδεμένο αυτοκίνητο» και το «έξυπνο σπίτι», δίνοντας στους οδηγούς τη δυνατότητα να ελέγχουν και να παρακολουθούν τις έξυπνες συσκευές στο σπίτι τους -όπως φώτα, συστήματα ασφαλείας και τις προμήθειες του νοικοκυριού- από το δρόμο.
• Ανάπτυξη ενός κέντρου κοινοποιήσεων που κατανοεί το περιεχόμενο με ασφαλή τρόπο με σκοπό να παρέχει συστάσεις στους οδηγούς για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις σε πραγματικό χρόνο.
• Ανάπτυξη τεχνολογίας infotainment (πληροφοριών και ψυχαγωγίας) επόμενης γενιάς για τα «συνδεδεμένα αυτοκίνητα».
connected-cars
Αυτή η πρόσφατη συμφωνία αποτελεί παράδειγμα της μακροχρόνιας και αμοιβαίας επωφελής σχέσης της LG και της Volkswagen που έχει αναπτυχθεί εδώ και δεκαετίες. Η LG ήταν μία από τις πρώτες εταιρείες ηλεκτρονικών που δεσμεύθηκε στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας με την έναρξη του τμήματος Vehicle Components τον Ιούλιο του 2013. Ακόμη και πριν από τότε, η LG είχε συνεργαστεί στενά με τη Volkswagen από το 2007, παρέχοντας προηγμένα προϊόντα εικόνας και ήχου για τα οχήματα καθιερώνοντας την αξιοπιστία και την τεχνολογική της καινοτομία.
Τον Μάρτιο του 2015, η θυγατρική της Volkswagen, Italdesign Guigiaro, παρουσίασε το GEA πρωτότυπο αυτοκίνητο της εταιρείας στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης με επτά βασικά εξαρτήματα από την LG Electronics, συμπεριλαμβανομένης της προβολής ολογραμμάτων, το συνδεδεμένο «έξυπνο» ρολόι, τον οπίσθιο φωτισμό και την κάμερα.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.