Το Chrome OS έρχεται σε περισσότερες μορφές συσκευών

Εξετάζοντας τα σημερινά δεδομένα και όπως έχουν διαμορφωθεί κάποια πράγματα, το Chrome OS που αναπτύσει και επιμελείται η Google υπάρχει αποκλειστικά και μόνο σε ορισμένα laptop, τα chromebook, με μόνο λίγες περιπτώσεις όπου κάποιοι OEM κατασκευαστές το έβαλαν σε υβριδικές tablet/laptop συσκευές. Ωστόσο φαίνεται ότι οι φιλοδοξίες της Google για το λειτουργικό της δεν σταματούν εκεί και θέλει να το ενσωματώσει και σε άλλες μορφές συσκευών. Σε πρόσφατη τηλεδιάσκεψη, ο Rajen Sheth, διευθυντής της Google στο τμήμα προϊόντων Android και Chrome, φανέρωσε πως η εταιρεία ετοιμάζεται να φέρει την πλατφόρμα Chrome OS σε περισσότερες μορφές συσκευών.
Είπε συγκεκριμένα: «Το Chromebook τείνει να γίνει από απλά ένα laptop σε κάτι πιο ευέλικτο και δυναμικό ... όπως φαίνεται από κάποιες σπουδαίες συσκευές που έχουν κάνει κάποιοι κατασκευαστές. Εμείς επενδύουμε πολλά στο UI αφής και στο να κάνουμε την εμπειρία χρήσης αφής εξαιρετική στο Chromebook. Θα συνεχίσετε να το βλέπετε να συμβαίνει. Και αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στους κατασκευαστές τις δυνατότητες να φέρουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε μορφές συσκεών. Μπορείτε να περιμένετε τα πάντα από αποσπώμενες συσκευές έως και tablets που θα λειτουργούν με Chrome OS».
Από την Google αρνήθηκαν να απαντήσουν για το εάν ένα από τα σχέδιά τους είναι να κατασκευάσουν ένα δικό τους Chrome OS tablet και αντ 'αυτού επανέλαβαν ότι το λειτουργικό τους θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν οι συνεργάτες κατασκευαστές, ώστε να μας δώσουν συσκευές σε πολλές μορφές, από laptop χωρίς οθόνη αφής, μέχρι αποσπώμενα, υβριδικά με οθόνη αφής και φυσικά περιφερειακά ή tablets που έχουν μόνο οθόνη αφής. Ωστόσο, δεδομένου ότι η Google έχει δημιουργήσει δικά της smartphone, tablet και Chromebook στο παρελθόν, ένα Google-branded tablet με λειτουργικό Chrome OS ίσως να μην είναι και τόσο μακριά από την πραγματικότητα.

, , , ,

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ FORUM

Το δημοφιλεστερο τεχνολογικο blog. Ειδησεις και σχολια για τα καλά νεα της τεχνολογια από την πλευρα των χρηστων.

Related Posts with Thumbnails

FACEBOOK

LIVE RADIO

Live Radio

Social Icons

Sample Text

Followers

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ FREEGR

ΤΟ FREEGR.GR ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.