45nm

AMD Phenom II X6: για hardcore χρήστες

ΕΧΟΝΤΑΣ να ατιμετωπίσει την απειλή της Intel που θέλει να κατακτήσει την αγορά μια και έξω με τον Core i9 Gulftown, η AMD δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια επιταχύνοντας για τα καλά την έκδοση του δικού της εξαπύρηνου επεξεργαστή, ο οποίος θα εμφανιστεί για τσ καλά στα καταστήματα μέσα στο Q2 2010, αντί για το Q3 όπως είχε αρχικά σχεδιαστει απο την εταιρεία.
Γνωρίζοντας ότι πέρα απο το πόλεμο εντυπώσεων μετρά και η ουσία για την AMD που θέλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά στις εξελίξεις δεδομένου ότι μας αποκαλύπτει ότι ο καινούριος AMD Phenom II X6 για το AM3 socket έρχεται τουρμπάτος βασιμένος και κλειδωμένος στη συχνότητα των 2.8 GHz, προκαλώντας ρίγη συγκίνηση στους φανατικούς και φυσικά στην αγορά ιδίωςσε όσους περιμένουν τους Intel Core i9!
Ο AMD Phenom II X6 των 2.8 GHz μάλιστα, θα είναι κατασκευασμένος πάνω στον πυρήνα Thuban των 45nm, με 6 πυρήνες και ενσωματωμένο memory controller, 3MB συνολική L2 Cache και 6MB συνολική L3 Cache. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ξεκάθαρες πληροφορίες για το TDP του ή την τιμή του, όταν αυτός κυκλοφορήσει.
Πηγή: TechConnect Magazine

About Freegr network

Από το Blogger.