64bit

Διαθέσιμη η beta του Office 2010

Στο πλαίσιο της διάσκεψης PDC 2009 η Microsoft ξεκίνησε τη διάθεση της έκδοσης beta του Office 2010. Μέχρι στιγμής συμφωνα με τις πληροφορίες απο το techspot η προέκδοση της σουίτας γραφείου είναι διαθέσιμη μόνο σε συνδρομητές των TechNet και MSDN, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να διατίθεται και στο ευρύ κοινό. Λίγο πριν την επίσημη διάθεση της είχε κυκλοφορήσει στα ανταλλακτήρια αρχείων του Internet.
H έκδοση beta χαρακτηρίζεται, φυσικά, από μια σειρά μικρών νεωτερισμών. Μεταξύ αυτών μια επεξεργασμένη διαδικασία εγκατάστασης των διαφόρων εκδόσεων του Office 2010. Επιπλέον έγιναν επεμβάσεις στο νέο Upload Center και αλλαγές στο "Backstage View". Ιδιαίτερη αίσθηση προκαλούν τα σχεδόν σε όλες τις περιοχές φρεσκαρισμένα σύμβολα και εικονίδια των εφαρμογών της σουίτας γραφείου.
Το Office 2010 beta διατίθεται στους συνδρομητές των TechNet και MSDN σε 32μπιτες και 64μπιτες εκδόσεις τόσο στη μορφή συνολικών πακέτων, όπως το Office 2010 Professional, όπως και στη μορφή μεμονωμένων εφαρμογών.

About Freegr network

Από το Blogger.