ειδήσεις

Intel X79 quad channel LGA 2011 mobos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ στην φημισμένη Computex στην Taipei. Οι προετοιμασίες έχουν ήδη τελειώσει και όλοι οι κατασκευαστές ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους επισκέπτες στα περίπτερά τους. Την χθεσινή ημέρα, πριν την επίσημη έναρξη της έκθεσης, εντυπωσίασαν τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στο περίπτερο της Intel.
Ο μεγάλος κατασκευαστής hardware έχει επιλέξει την Taipei για να παρουσιάσει τις πρώτες X79/LGA2011 motherboards που θα υποστηρίζουν τους καινούργιους hi-end SandyBridge-E επεξεργαστές.Παρά τα αυστηρά μέτρα φύλαξης, μερικές φωτογραφίες ήδη διέρρευσαν στο διαδίκτυο.
Οι συντάκτες του lab501 που ανέβασαν τις φωτογραφίες σημειώνουν ότι οι motherboards δεν είναι στην τελική τους μορφή και ίσως αλλάξουν σε μερικές λεπτομέρειες μέχρι να αρχίσει η επίσημη διάθεσή τους.Αυτό που μας ενδιαφέρει και μας εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά είναι τα τα 4 DRAM slots αφου η Intel φέρνει το Quad-channel μαζί με το socket LGA 2011. Τα εικονιζόμενα motherboards είναι τα ASUS C1X79 Evo, ASRock Χ79 Fatal1ty και MSI X79A-GD65.

About Freegr network

Από το Blogger.