ειδήσεις

Η Sony με digital Alpha a35 και NEX-C3

Η Sony παρουσίασε σήμερα ένα ζευγάρι νέων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, τις Alpha A35 DSLR και NEX-C3. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν αισθητήρα 16.2 megapixel Exmor APS HD CMOS και θα είναι διαθέσιμες τον Αύγουστο.
Συνοδευόμενη από ένα ζευγάρι φακών 18-55mm, η A35 έχει τιμή που αγγίζει τα 700 δολάρια και είναι εξοπλισμένη με την τεχνολογία Sony Translucent Mirror η οποία επιτρέπει εξαιρετική συνεχόμενη αυτόματη εστίαση, τον επεξεργαστή BIONZ, οθόνη Tru-Finder - Xtra Fine μεγέθους 3", ικανότητα γρήγορης λήψης 5.5 fps, ευαισθησία έως και ISO 12800, δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο ποιότητας Full HD, ενώ παρέχεται υποστήριξη για κάρτες μνήμης SD και Memory Stick PRO-HG Duo HX και διαθέτει μπαταρία η οποία την τροφοδοτεί για έως και 440 συνεχόμενες λήψεις ανά φόρτιση.
Η μόλις 225 γραμμάρια NEX-C3 θα είναι διαθέσιμη στην τιμή των 650 δολαρίων και είναι ικανή για αναπαραγωγή βίντεο ποιότητας 720p, διαθέτει το νέο περιβάλλον διεπαφής Photo Creativity, Xtra Fine LCD οθόνη μεγέθους 3", την λειτουργία 3D Sweep Panorama και υποστηρίζει τόσο κάρτες SD όσο και Memory Stick PRO-HG Duo HX. Η συγκεκριμένη φωτογραφική μηχανή θα είναι διαθέσιμη σε τρεις χρωματικές εκδόσεις - ασημί, μαύρο και

About Freegr network

Από το Blogger.