ειδήσεις

SanDisk: Nέοι SSDs για tablet-notebooks

Φαίνεται ότι η SanDisk δούλευε πυρετωδώς αυτές τις μέρες, καθώς κατάφερε να παρουσιάσει όχι λιγότερους από τρείς ολοκαίνουργιους SSDs, ειδικά σχεδιασμένοι για να το χρησιμοποιήσετε με το tablet σας ή το notebook αλλά και με άλλες φορητές συσκευές.
Τα μοντέλα που παρουσιάτηκαν επίσημα από την εταιρεία, είναι, όπως προαναφέραμε τρία και συγκεκριμένα τα U100, i100 αλλά και το iNAND Extreme. Σε αυτό το σημείο ας μιλήσουμε αναλυτικά για τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής που προσφέρουν και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους.
Αρχικά έχουμε τον U100 ο οποίος έρχεται σε τρείς εκδόσεις και πιο συγκεκριμένα σε half-slim SATA, mSATA και mSATA mini. Μάλιστα ερχόμενο εξοπλισμένος με πρώτυπο επικοινωνίας SATA 6.0 Gbps interface, προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 450 MB/s και 340 MB/s αντίστοιχα, ενώ λέγεται ότι θα είναι διαθέσιμος σε χωρητικότητες από 8GB (μέσω 16GB, 32GB, 64GB και128GB) έως 256GB.
Συνεχίζοντας συναντάμε τον i100, ο οποίος έρχεται με πρώτυπο επικοινωνίας SATA 3.0 Gbps interface, είναι μεγέθους 128GB και προσφέροει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 450/160 MB/s αντίστοιχα. και οι δύο αυτοί ssds, δηλαδή ο U100 και i100 αναμένονται να μπούν στην μαζική παραγωγή το Q3. Τέλος έχουμε και τον iNAND Extreme που προσφέρει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής 80/50 MB/s.

About Freegr network

Από το Blogger.