ειδήσεις

2 νέα αξεσουάρ για Xbox 360

Δύο νέα ακαταμάχητα προϊόντα βγαίνουν στην αγορά για τους λάτρεις του Xbox. Το νέο Xbox 360 Media Remote και το νέο ασύρματο ακουστικό Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth, το οποίο επιτρέπει συνομιλία τόσο στο Xbox 360 όσο και σε συσκευές Bluetooth.
Από Νοέμβριο λοιπόν, οι κάτοχοι του Xbox 360 θα μπορούν να ελέγχουν τη διασκέδαση στη κονσόλα τους, με μια συσκευή εύκολη στη χρήση. Με το νέο Xbox 360 Media Remote, οι φίλοι του Xbox 360 μπορούν να πλοηγηθούν στο μενού και να κάνουν αναπαραγωγή DVD και CD. Το Xbox 360 Media Remote μπορεί να ρυθμίσει επίσης τον ήχο και την ενεργοποίηση/ απενεργοποίηση (power) σε πολλές γνωστές μάρκες τηλεοράσεων. Το Xbox 360 Media Remote θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα στις αρχές του Νοεμβρίου.
Ο έλεγχος με το Media playback περιλαμβάνει play/pause, skip forward, fast forward, skip back, fast back και display για έλεγχο DVD,CD και βιντεοσκοπήσεις. Ο έλεγχος του TV περιλαμβάνει power on/off, volume up/down, mute and TV input. Το Xbox 360 Media Remote περιλαμβάνει τα κουμπιά A, B, X, Y για να πλοηγηθείτε στο μενού, D-Pad πλοήγηση, back και select.
Το Xbox 360 Media Remote είναι γυαλιστερό στις άκρες του και τα κουμπιά είναι φτιαγμένα από καουτσούκ. Περιλαμβάνει επίσης 2 μπαταρίες ΑΑΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Xbox 360 Media Remote μπορείτε ωστόσο να επισκεφθείτε τη σελίδα www.xbox.com.
Η διασκέδασή σας όμως, δε σταματά εδώ, αλλά συνεχίζεται με το Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth®.
Με αυτή την ολοκληρωμένη συσκευή, οι παίκτες μπορούν μεταβούν από τη συνομιλία που έχουν με τους φίλους τους στο Xbox LIVE, σε επικοινωνία στο κινητό τους μέσω Bluetooth χωρίς να αλλάξουν ακουστικά. Το ακουστικό είναι συμβατό με συσκευές Bluetooth όπως κινητά τηλέφωνα και PC’s και επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με το Xbox 360 μέσα από τις ραδιοσυχνότητες της κονσόλας. Το Xbox 360 Wireless Headset με Bluetooth® θα διατίθεται στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο στις αρχές του Νοεμβρίου.

About Freegr network

Από το Blogger.