ειδήσεις

Hot MSI μητρική για AMD Liano

Η Msi τώρα επίσημα κυκλοφόρησε την νέα MSI A75A-G55 FM1 μητρική για desktop με mid ATX μέγεθος και υποστήριξη επεξεργαστών Liano.
Η Msi τώρα επίσημα κυκλοφόρησε την νέα MSI A75A-G55 FM1 μητρική για desktop με mid ATX μέγεθος και υποστήριξη επεξεργαστών Liano.Η νέα Α75Α-G55 διαθέτει τις έξτρα δυνατότητες της Military κλάσης της MSI,έχει δύο PCI-Express x16 θέσεις για κάρτες γραφικών AMD με crossfire και την Genie 2 overclocking ικανότητα.
Η νέα A75A-G55 δείχνει καλή,θα πρέπει μάλιστα να προσέξουμε τα αγκιστρωτά SATA ports στην άκρη της μητρικής. Η A75A-G55 διαθέτει τέσσερις DDR3 1600 θέσεις για μνήμες RAM,δύο PCI express 16x θέσεις(όταν δουλεύουν δύο κάρτες μαζί η ταχύτητα γίνεται 4x)με υποστήριξη AMD'S Dual Graphics και Crossfire X ,τρεις PCI-Express x1,δύο PCI ,κάρτα δικτύου LAN με ταχύτητα 1Gbit,δύο USB 3.0 Θύρες,7,1 κάρτα ήχου,4 USB 2.0 και επίσης διαθέτει εξόδους για τα On CPU γραφικά VGA,DVI και ΗDMI.
Από δυνατότητες η νέα MSI καλά τα πάει,οι νέες δυνατότητες της Military class 2 είναι αρκετές,διαθέτει Solid πυκνωτές,Hi-c CAPs,την μηχανή Overcloking Genie 2 της MSI,BIOS που ελέγχετε με το ποντίκι (ClickBIOS),Winki 3 Linux-based instant OS και i-Charger feature.

About Freegr network

Από το Blogger.