ειδήσεις

GTX 595, ο διάδοχος της GeForce 590

Η NVIDIA ενδέχεται να εργάζεται για τον διάδοχο της GeForce GTX 590. Κάποια στιγμή, η nVidia απάντησε στις διπύρηνες κάρτες γραφικών Radeon HD της AMD 6990 με την δική της dual-GPU κάρτα, την GeForce GTX 590. Έτσι και οι δυο έχουν πλέων δυνατές κάρτες και ο καθ' ένας ισχυρίζεται ότι η δική του είναι η ταχύτερη κάρτα γραφικών στην αγορά.
Για να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, και οι δυο μεγάλοι κατασκευαστές, μας δείχνουν μετρήσεις και κριτικές από δοκιμές που τους επιβεβαιώνουν.Πραγματικά δεν υπάρχει καμία απάντηση στο ποια είναι η γρηγορότερη κάρτα γραφικών για τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό.
Έχουν υπάρξει φήμες ότι η NVIDIA σχεδιάζει να το αντιμετωπίσει αυτό με μια νέα dual-GPU κάρτα γραφικών. Παλαιότερη έκθεση ονόμασε την νέα κάρτα απλώς αναθεώρηση της GTX 590, αν και πλέον ακούγετε ότι η νέα κάρτα θα μπορούσε να πάρει νέο όνομα.
Μια ιστοσελίδα για παιχνίδια, που εξέτασε ορισμένα από τα PC που έτρεχαν το Battlefield 3 στην gamescom ανέφερε το όνομα "GTX 595".
Αυτό δεν θα μπορούσε να είναι κατά λάθος, επειδή η ιστοσελίδα συνέχισε να αναφέρει ότι η GTX 595 είναι "διπλή GPU κάρτα που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα έξω" προσθέτοντας ότι "Η NVIDIA προσέφερε ειδικά drivers στην EA gamescom για να βελτιώσει λίγο την εμπειρία gaming (και πιθανώς να μειώσει bugs).
Αυτοί θα μπορούσαν να ήταν πρώιμοι drivers που μπορούσε να τρέξει η κάρτα.
Σύμφωνα με παλαιότερες εκθέσεις, η ιδέα πίσω από την GTX 595 (όπως αναφέρεται τώρα), είναι να ενισχυθεί το VRM κύκλωμα της GTX 590, για τη διευκόλυνση ίσως υψηλότερης ταχύτητας ρολογιού, και να δημιουργήσει σαφες προβάδισμα στην απόδοση σε σχέση με την Radeon HD 6990.

About Freegr network

Από το Blogger.