ειδήσεις

ADATA XPG SX300 & Premier Pro SP300 SSD

Ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία ADATA Technology την διάθεση δύο νέων mSATA SSD, του XPG SX300 και του Premier Pro SP300. Είναι σχεδιασμένοι για τους χρήστες που θέλουν να εκμεταλευτούν στο έπακρο τις νέες μητρικές της Intel που διαθέτουν υποδοχή για mSATA SSD, είτε για χρήση σαν κανονικού δίσκου είτε σαν δίσκο cache για να μειώσουν τον χρόνο φορτώματος του λειτουργικού στα επίπεδα ενός κανονικού SSD.
Ο XPG SX300 υποστηρίζει SATA 6 Gbit/sec και στοχεύει στους χρήστες που θέλουν μεγάλες ταχύτητες και δεν κάνουν παραχωρήσεις στην χωρητικότητα. Οι ταχύτητες εγγραφής/ανάγνωσης είναι 505 και 550MB/sec με μέγιστο 4K random write στα 85.000 IOPs. Με χωρητικότητες από 64 έως 256GB ο SX300 προσφέρει τις καλύτερες δυνατότητες των SSD στην υποδοχή mSATA.
Ο Premier Pro SP300 υποστηρίζει SATA 3 Gbit/sec και προσφέρεται σαν μια οικονομική επιλογή αναβάθμισης. Οι ταχύτητες του αγγίζουν τα 280 και 260MB/sec σε ανάγνωση και εγγραφή και έχει μέγιστο 4K random write στα 46.000 IOPs. Με χωρητικότητες από 24 έως 64GB αποτελεί την ιδανική επίλογή για χρήση παράλληλα με έναν κλασσικό μηχανικό δίσκο ώστε με λίγα χρήματα να υπάρχει αύξηση στις επιδόσεις.
Με την χρήση ενός βελτιστοποιημένου firmware που έχει σαν αποτέλεσμα την χρήση όλης της διαθέσιμης μνήμης NAND Flash, οι SX300 και SP300 προσφέρουν 7% περισσότερη χωρητικότητα σε σχέση με άλλες προτάσεις που χρησιμοποιούν SandForce controller. Η μηδενική χρήση της τεχνικής οver-provisioning επιτυγχάνεται με την σωστή επιλογή των κατάλληλων NAND Flash ώστε να μην γίνεται καμία παραχώρηση στις επιδόσεις ή στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά. Και οι δύο δίσκοι υποστηρίζουν το Intel Smart Response Technology και είναι συμβατοί με τα ATA/ATAP1-7 standard. Υποστηρίζουν ακόμα S.M.A.R.T, NCQ και TRIM λειτουργίες. Με εγγύηση τριών χρόνων και MTBF 1.200.000 ωρών εξασφαλίζουν μία απροβλημάτιστη χρήση.

About Freegr network

Από το Blogger.