ειδήσεις

Τον Ιούλιο έρχεται η Geforce GTX 660

Η Nvidia πάντα είχε value for money κάρτες, επομένως κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και από τους Kepler.
Πολλοί από εμάς έχουμε αντιληφθεί ότι από την πλευρά της Nvidia λείπει μια mid-range κάρτα και όπως φανταζόμαστε η εν λόγω εταιρεία δουλεύει πάνω σε αυτό.

Από τις τελευταίες πληροφορίες που έχουμε, η κάρτα αυτή δεν θα κυκλοφορήσει αυτό τον μήνα, αλλά από την στιγμή που διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, κάτι τέτοιο είναι λογικό. Η κάρτα, λοιπόν, με όνομα Geforce GTX 660, αναμένεται τον Ιούλιο.
Δεν θα μπούμε σε αναφορές για τα specs της κάρτας επειδή απλώς δεν τα γνωρίζουμε ακόμα, αλλά η Nvidia θα έχει πιθανότατα έτοιμη την κάρτα κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο και θα μάθουμε περισσότερα για αυτή όσο θα πλησιάζει η ημερομηνία της κυκλοφορίας της.
Αν όλα πάνε όπως τα περιμένουμε, είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Nvidia δουλεύει πάνω σε 2 κάρτες, μια πιο γρήγορη έκδοση που θα περιλαμβάνει και την κατάληξη Ti στην ονομασία της και μια πιο αδύναμη, όπως είχε γίνει και με τις 550 και 560 της προηγούμενης γενιάς. Δεν έχουμε ακόμα κάποιες πληροφορίες για τις τιμές αλλά η GTX 660, λογικά, θα τιμολογηθεί κάπου ανάμεσα στα 199-249 δολάρια.

About Freegr network

Από το Blogger.