ειδήσεις

MSI GT70 Gaming Notebook: Με ισχυρή GeForce GTX 675M

Η MSI Computer Corp πρωτοπόρα εταιρία σε θέματα υπολογιστών φτάνει την gaming εμπειρία σε νέα επίπεδα αναβαθμίζοντας το πασίγνωστο GT70 gaming laptop με την κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 675M. Η εν λόγω κάρτα είναι η δυνατότερη κάρτα γραφικών για φορητά συστήματα και προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες στο ήδη πανίσχυρο GT70 στο θέμα απόδοσης και multimedia δυνατοτήτων.
Μερικά από τα χαρακτηριστικά του GT70 περιλαμβάνουν τα Intel HM77 Chipset, κάρτα Killer E2200 Game Networking, πληκτρολόγιο SteelSeries με οπίσθιο φωτισμό και ηχεία Dynaudio με σύστημα THX Surround Sound. Με την χρήση της GTX 675M το GT70 προσφέρει μια νέα εμπειρία για τον Gamer με υψηλά frame rates, τρομερά ειδικά εφέ και απαράμιλλη εμπειρία 3D χωρίς να θυσιάζει την διάρκεια της μπαταρίας.
Παράλληλα η MSI ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα των GE70 και GE60, δύο νέων gaming notebooks που σχεδιάστηκαν για τους χρήστες που θέλουν ισορροπία στην απόδοση, την φορητότητα και το κόστος. Τα δύο αυτά νέα notebooks με οθόνη 17 ιντσών και 16 ιντσών, έρχονται με ένα φουτουριστικό σχεδιασμό και είναι εξοπλισμένα με τα Intel HM77 Chipset, NVIDIA GTX 660M GPU, πληκτρολόγιο SteelSeries, AMP ακουστικά και επίχρυσα βύσματα για τον ήχο, προσφέροντας επαρκή δύναμη για να τα βγάλουν πέρα ακόμα και με τις πιο απαιτητικές εργασίες.
«Η MSI πιστεύει οτι η εξαιρετική απόδοση ξεκινά με εξαιρετικά συστατικά και ακολουθήσαμε αυτή την άποψη μας στον τομέα των gaming notebooks, από τα notebooks υψηλής απόδοσης μέχρι τα πιο οικονομικά» είπε ο Andy Tung, αντιπρόεδρος πωλήσεων της MSI US. «Δώσαμε στο κορυφαίο μας gaming notebook ακόμα περισσότερη ισχύ με την χρήση της NVIDIA GTX 675M, αλλά παράλληλα παρουσιάσαμε και τα GE70 και GE60 που προσφέρουν επαρκείς επιδόσεις σε προσιτή τιμή για την καθημερινή gaming εμπειρία.

About Freegr network

Από το Blogger.